Mi volt a legcikibb karácsonyi ajándék, amit kaptál?
a párommal tavaly karácsonykor nem jöttünk haza Németo.-ból (jan.elején jöttem szűln) és a barátainkal karácsonyoztunk,akik szinten egy pár.mi azt csináltuk h normális ajándék elött kaptak egy vicceset.ami egy szendvics volt és a pàrom 2x beleharapott a másik meg egy fél
üveg paradicsomszósz.mind a kettőt f@szán becsomagoltuk.hát azt s fejet kellett vplna látni nekik.sírtunk a röhögéstől.
üveg szósz
én névnapomra kaptam wc papírba csoamgolt,szigetelőszalaggal összeragasztva..egy üveg bort.
a barátaimtól,akik aztán jól laktak..jó bizniszt csináltak! :D
Még hét-nyolc éves lehettem,amikor Karácsonyra anyáéktól egy szép porcelánbabát kaptam.Emlékszem,próbáltam örülni"neki,mert nem akartam senkit megbántani,hogy nem tetszik-igazság szerint csodálkozom,miért is kaptam,mert életemben nem babáztam,lány létemre inkább a kisvonatot tologattam a sínen,meg autót...Talán ezzel akartak a helyes irányba terelni,hátha lesz még belőlem valami :D (azóta se jött össze,ma már autót szerelek...):)
Illetve a másik,ami kicsit-mondjuk úgy-cinkes",édesapámtól kaptam gyereknapra(nálunk gyereknapkor szokás volt ajándékozni a gyereket,nem annyira mint szülinapkor,de valami apróságot mindig kaptam)tehát egy...egy aprócska műanyag játékmedált,mindenféle csomagolás nélkül,amin látszott,hogy alighanem húgom számtalan babájának egyikéről hozta el...Én csak lestem,anyum meg fel volt háborodva,hogy inkább ne hozott volna semmit :DD
Műpéniszes sztorin behaltam.
Nálam is a használt dolgok verik ki a biztosítékot, meg a használhatatlan kacatok. Olyan icipici váza amibe 1 szál rózsa se fér el... Pff... Használt plüsst 1x kaptam, de nagyon jó állapotban volt és van még most is, az a kedvenc plüssöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!