Mi volt a legcikibb karácsonyi ajándék, amit kaptál?
Egy hónap múlva ugyan itt, ugyan ezzel a témával, csak frissebb kiadásban???
XD
Benne vagyok. :D Na most, a húgom az előző osztálykarácsonyukon kapott egy gyerektől két lejárt bonbondarabot, és egy törött ceruzát. :D
Én pedig a legjobb barátnőmet húztam, vettem neki világítós fadíszt,. füstölőt, ilyen szép dolgokat, és direkt kipróbáltam, hogy működik-e a fadísz, és teljesen odavoltam, mert szerintem nagyon szép volt. Csak mikor kibontotta, már nem volt jó.:/
És ha ez számít, tavaly anyáéktól egy zseníliadrótozós "füzetet" kaptam karácsonyra, és tudták, hogy 5. év végén egy hasonló könyvet kaptam a suliban. Ráadásul rajta volt az ára, és nem is használom.
65-ös!
Itt csak az a kérdés,hogy fiú vagy,vagy lány!:DD
Azt tudni kell rólam, hogy Goth vagyok :)
Tavaly a kóruskarácsonyon az egyik férfi a bariton szólamból egy Kisvakonddal alázott meg, de nagyon :(
Először is fosbarna kis csomagban volt, úgy nézett ki, mint egy szardarab....:P
Kibontottam és egy kulcstartó méretű Kisvakond volt benne...kérdőn néztem rá , hogy ez mi?
Válasz:- Mert ez olyan GÓTOS!!!!!!!
Huhhhh.......nem elég, hogy bunkó volt, de rosszul vagyok attól a szótól, hogy "gótos"!
Olyan nincs!!!!
Mindegy, én odamentem hozzá és az egész kórus előtt visszaadtam neki ezzel a mondattal:- Dugd fel magadnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!