Mi volt a legcikibb karácsonyi ajándék, amit kaptál?
A volt barátnőmtől kaptam egy ultraszuper melltartót, annak idején, amikor ezek még újak voltak itthon. Soha nem használtam melltartót - meglehetősen vékony ember vagyok -, kapásból elszúrta a mértetet: 75A-t vett, és mindenáron rám akarta szuszakolni. Az A -val nem is lett volna nagy gond, de a 75 az valójában 85, merthogy széles a hátam. Úgy meg volt sértődve, hogy az elképesztő és még én vígasztaltam.
Kaptam tőle később használt púdert - soha nem festem magam -, de azt időben észrevettem és visszadtam neki. Még az arca sem pirult el. Az apja rendszeresen hozott neki Párizsból stb. parfümmintákat, azokat - akár félig használtan is - sokszor adta nekem "ajéndékba". Aztán az esküvőmre egy hamis gyöngysort, hatalmas gömbökkel, holott tudta, hogy én teljesen más ember vagyok: sok mindenben a pici, apró, finom holmit szeretem, ez esetben az apró szemű gyöngysort (amit igazi gyöngyből később a férjemtől kaptam). Plusz egy vízforralót, ami már akkor úgy nézett ki, hogy inkább nem használtam és vettem helyette másikat.
Használt rúzs keresztanyámtól. Ráadásul olyan mélybordó színe volt, mint amit az éjjeli pillangók használnak. Voltam vagy 14 éves :D
Utolsó gimis évben, egy kopott plüss macskát az osztály karácsonyon. És utána a srác aki adta még odajött jópofizni, hogy ugye tetszik? Inkább felajnálottam tombolán.
Aztán 18 évesen az akkori barátomtól egy Barbie babát. Nem tudtam mire vélni :D
Nálam midég az anyos viszi a pálmát. Olyan ajándékokat kapok, amit nem tudok mire használni. Karácsonyra kaptam egy melegítot (nadrág+pulcsi), de 2x belefértem volna. Ezt az anyos rendelte magának és nem volt rá jo , így nekem adta. Tudni illi anyos kb. 110 kg és meg 80 kg.
Aztán a szulinapomra egy szobamérleget kb. 1000 ft, egy gagyi orát, amit valamihez kapott ajándékba, ilyen mubor szíjjal és hozzá egy kicsi csokor muvirágot, amit szerintem a polcrol vett le. Azt mondta, hogy most nincs pénze ajándékra. Akkor inkább ne vegyen semmit, elég ha felkoszont.
Iiiiii.Ilyen ciki ajándékokat még nem kaptam, de pl használt plüsst és szoknyát igen, és kínaiban vásárolt sminkeket.
Osztálykarácsonyon kaptam egy 40 ft-os csokit, azt inkább odaadtam valaki másnak. Olyan is volt, hogy egy szülinapomra kaptam 3-4 órát is, azért, mert reggel suliból mindig elkéstem, persze a kísérőszöveg az volt, hogy állítsam be, hogy csörögjön reggel.:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!