Mi volt a legcikibb karácsonyi ajándék, amit kaptál?
Én távoli rokontól kaptam egyetemi diplomaosztómra egy hatalmas, 1*1,5méteres fémtálcát. Egyrészt nehéz,másrészt mivel ekkora, nem volt jó fogása, hát megszenvedtem, mire hazaértem, és végig azon gondolkodtam, minek is viszem ezt haza, be se fér kábé a konyhánkba :)
Aztóa a spejz mélyén porosodik. :S
De a szándék megvolt.. :) Vagy náluk se fért el.
Nekem a nagynéném olyan, aki állandóan kiveri nálunk a biztosítékot.
Egy szülinapomra kaptam tőle valami amorf, rettentően csúnya és egyébként tökéletesen használhatatlan dísztárgyat, ami még csilingelt is. (A tárgyat magát pontosan nem tudom beazonosítani, sajnos nem jöttünk rá, hogy ez most tulajdonképp micsoda.)
Másik születésnap: használt francia szótárakat kaptam tőle, az egyiknek az előlapja le is szakadt. Azt mondta, hogy a könyvespolcán porosodtak évekig, és ő nem tud már velük mit csinálni. (Egyébként egy szót sem beszélek franciául.)
Ballagásomra kaptam tőle egy lepedőt.
De szerintem az a legviccesebb, amit a bátyámnak adott a születésnapjára. Üveg formájú csomag, bátyám nagy lelkesen bontogatni kezdte, remélve, hogy valami finom szesz, és mikor lehúzta róla a csomagolást, akkor látta, hogy egy üveg olívaolajat kapott. Az évek során asszem ez a csúcstartó nálunk, bátyám arckifejezése pedig leírhatatlan. :D
A párom egész családjától (2 nagyszülői pár, a kedves anyuka, illetve nagybátyjáék) minden emlékezetesebb ünnepre tusfürdő szetteket szoktam kapni. Egyfelől már boltot nyithatnék belőlük, annyi van, másfelől komolyan el szoktam gondolkozni rajta, hogy tényleg ilyen büdös vagyok-e, hogy egy hadseregre való szappannal ajándékoznak meg mindig, harmadrészt pedig megvan a saját bejáratott márkám, amit szeretek használni. (Viszont annál rosszabb nincsen, mint mikor pipereszert kapok, úgyhogy legutóbb már őszinte dühvel dobtam ki mindent a kukába.)
hát, nekem is van pár, főleg osztálytársaktól, amikor Karácsonykor húzni kellett. én mindig tök jó cuccot vettem(sál, fülbevaló, könyv), de állandóan rémeket kaptam. egyik éven a csaj, aki húzott odabaszott egy levendula illatú, kocka alakú fürdősót, de csomagolás minden nélkül. utána éven egy fiú húzott, akitől egy kb 5cm magas zselégyertyát kaptam, aminek az alján ott volt az árcédula. de így nem szegények vagy valami és nem is utáltak...azt hiszem.
17 évesen a nagynénéméktől egy fehér-ezüst színű, csillogós kerámiából készült lámpást kaptam(tudjátok amibe mécsest kell tenni), amin egy télapó volt egy ház mellett. baromi rondán nézett ki.
használt bugyi is volt, 50 éveseknek való ruha a nagyimtól.
én már a tisztasági csomagnak is örülök, azt legalább elhasználom és nem kell vennem, azért jobb, mint a használt bugyi. szerintem nem a személyi higiéniára céloznak vele, hanem kézenfekvő azt venni.
hát 8 csomag az húzós, de biztos találsz valakit, aki elhasználja. nekem még eszembe jutott a fából faragott, delfines öröknaptár, akkor ilyen kis tálaló vacak, ami egy fa tálból és rajta 4 icipici kerámia tálkából áll. tuti volt vagy 4ezer Ft és konkrétan semmire, de semmire sem jó. akkor főzni nem tudó mostohaanyámtól kaptam szakácskönyvet csupa használhatatlan recepttel. az is volt vagy 4ezer Ft. annyi helyre tudnám tenni azt a pénzt, nem használhatatlan vackok formájában tárolni.
jah kaptam párom családjától gusztustalan sz@rbarna rúzst(nem túlzok basszus).
mindegy, mindig megköszönöm meg örülök neki és utána csendben elfogadom, hogy az idei ünnep se jött be.
Anyóstól már én is kaptam használt bugyit. Ráadásul azt a ronda vénasszonyos frottír bugyit. Ami legalább 5 számmal volt nagyobb, mint én.
A férjem és a sógorom (agglegény) azt sem tudták hova nézzenek olyan vörös lett mindkettő. Én meg csak néztem és nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek.
Tudjátok, mint a filmben amikor nézegeti a csaj a hatalmas bugyogót kb olyan volt. :D
Aztán mikor várandós lettem akkor kaptunk megint érdekes ajándékokat. A hogy neveljük meg a hisztis gyereket, a hiperaktív gyerek nevelése és hasonló "beteg" gyerekek nevelésével foglalkozó könyveket. Még csak 6 hónapos várandós voltam, de anyós elkönyvelte, hogy nekünk a férjemmel csak fogyatékos gyerekünk lehet. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!