Kíváncsi lenné véleményekre, ti mit tennétek a helyemben?
32 éves feleség vagyok, férjem 37 éves 6 éve vagyunk együtt. 2 hónapos pici babánk van. Nagyon nehezen jött össze a gyermekáldás, férjemnek kevés spermaszáma miatt, meddőségi központba is jártunk. Nehéz időszak áll a hátunk mögött, mind lelki, mind fizikai szempontból. Családban volt haláleset (apósom). Én küzdök testem külső változásaival, férjem viszont valami mással. Mostanában került felszínre köztünk a dolog, hogy valami probléma van, szexuális téren, ami így kihat egész kapcsolatunkra. Férjem nem kívánja a szexet egyáltalán. Nem igazán új keletű a dolog ha belegondolok, mindig is voltak köztünk viták e végett, nekem "több" igényem lenne az együttlétekre. Mindig én vagyok a kedvezményező, de e véget is kezdem már elveszteni a női magabiztonságom...Bizonygatja, hogy nem azért mert meghíztam szülés végett, meg kibökte, hogy nem tudja feldolgozni a meddőségis emlékeket stb... de igazán nem tudunk rájönni mi a baj. Nem tudja nekem, meg magának se megfogalmazni. Nagyon szeretnék neki segíteni, de nem tudom hogy. Még talán arra is hajlana, hogy szakemberhez forduljunk, de megígértem, hogy előtte megpróbáljuk közös erővel megoldani. Nagyon szeretjük egymást 6 éve élünk házasságban, ezt a dolgot leszámítva boldogok vagyunk. Eddig annyit sikerült kihúznom belőle, hogy nem csak engem nem kíván, hanem az ég világon senkit és semmit.
Azt ne írjátok kérlek, hogy biztos megcsal meg nője van, mert nincs. Egyre több a vita, és igazándiból úgy érzem, ez fel fogja őrölni a házasságunkat. Ha nem is most akár pár év múlva. De mért kéne, hogy így legyen? Mondtam neki, próbáljunk javítani ezen,de egyenlőre nem történik semmi. Még a beszélgetések se mennek. Ne értsetek félre nem a szex a legfőbb kérdés,de elég sok minden tönkre megy egy kapcsolatban nélküle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!