Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudok a féltékenységből...

Hogyan tudok a féltékenységből kigyógyulni?

Figyelt kérdés

Még tavaly tavasszal történt, hogy kiderült, férjemnek szeretője van. Sok évi házasság van mögöttünk, gyerekeink kirepültek már több éve, úgy éreztem számomra összeomlott a világ, teljesen egyedül maradtam a fájdalmammal. Fogalmam sincs róla hogy kell kezelni az ilyen helyzetet, volt, hogy sírógörcsöt kaptam volt, hogy sehol nem találtam a helyem. Mindegy hova csak menjek el otthonról, hogy ne is lássam a férjem bolyongtam a városban, sokszor azt sem tudom hol jártam, csak menekültem a probléma elől. Volt, hogy úgy éreztem semmi nem érdekel, ha menni akar hát menjen, megleszek én nélküle is.

Sokszor próbáltuk megbeszélni a történteket, de bennem mindig ott maradt az, hogy megaláztak, félre dobtak. Volt, hogy annyira összevesztünk, hogy bejelentette elköltözik albérletbe. Nem könyörögtem neki, hogy ne menjen, igyekeztem közömbös maradni és maradt. Elhatároztam erős leszek, és nem kérdezek rá olyan dolgokra ami arra utal, hogy féltékeny vagyok, nem keresem a bizonyítékokat, hogy magamnak fájdalmat és kétségeket okozzak ezekkel.

Nem tudom meg van-e még a nő. Férjem váltig mondja, hogy tegyem magam túl a történteken, csak engem szeret, velem akarja leélni életét, bla, bla...

Mégis ott van az a nyavalyás tüske, nem tudok hinni neki. Már nincs meg bennem az a beteges ragaszkodás, félelem, hogy mi lesz velem ha egyedül maradnék, valami nagyon üres érzelmek vannak iránta. De mégis előfordul néha amikor félreérthető dolog történik, hogy átfut a gyomromon egy rángás, egész testemben elkezdek remegni, kiszárad a torkom, elmegy a hangom, vagyis elfog a féltékenység. Elválni semmiképp nem akarok, a férjem sem. Így élni borzalom.

Szerintetek van kiút.

2011. nov. 5. 21:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szia! a 9.17-es vagyok megint. Érdekes,engem se jobb nővel csaltak meg,sőt! Csupáncsak 16 évvel fiatalabbal.Nem tudom ,ez se jó érzés,de az se lenne jobb,ha egy bombázóval történt volna...A férjednél,lehet hogy kapuzárási pánik volt,még utoljára ki akarta próbálni, kell e még más nőnek...

Viszont azt jó volna tudni, szakított e a nővel tényleg. Milyen félre érthető dolgok történtek?

2011. nov. 6. 19:36
 12/14 A kérdező kommentje:

Azért nem tudom, hogy vége van-e mert már nem keresem a "bizonyítékokat", én hülye amikor figyeltem, kerestem, találtam aztán majd bele őrültem olyan rossz volt.

Sok éve kapott tőlem egy telefont, mert én vásároltam, az előfizetés és a számla az én nevemen van. Feltűnt, hogy megszaporodtak az sms-ek és az mms-ek. Többször kértem részletes számlát és ezeknél a nő telefonszáma szerepelt.

Telefon hívás ismeretlen számról, pontban egész órakor utána hirtelen nagyon fontos dolga van, igaz csak kb 10-15 percre. Találtam már olyan színű és hosszú hajszálat pulcsin, pólón mint a nőé. Reggel elmentem kocsival valahova, megnéztem a km óra állást mikor hazajöttem, napközben nem voltam otthon, este megint kellett az autó, bő 30km-rel volt több benne mint mikor leraktam. Kérdezem volt-e valahol, válasz: a gazdaboltban /másfél km-re van tőlünk/. Nem rég a szolgálati autójával elvitt a munkahelyemre. Megláttam egy pár fülbevalót az autóban, válasz: nem tudom, hogy került oda. Apró fityegő ajándékok nem tőlem.

A biztosítékot viszont az verte ki, ez még a nyáron történt,amikor a nő keresztnevén szólított engem.

2011. nov. 7. 22:38
 13/14 anonim ***** válasza:

Hú,azért ez durva!

A jelek szerint még együtt vannak...Ó meg tagadja?

Ha nem akarod,hogy megzakkanj,állítsd választás elé,vagy szakít a nővel, de úgy hogy Te is ott legyél,és halljad. Vagy fel is út le is út.

Ha nem téged választ, könnyebb lesz túlélni, mint ezt a bizonytalanságot.

Ha meg szakít vele, jöhet az újrakezdés.

Nálunk szakított rögtön a nővel, bár a nő még sokáig "bosszút állt",mert nem bírta megemészteni...

2011. nov. 8. 06:35
 14/14 anonim ***** válasza:
Mi tortent veled azota kerdezo,en irtam neked 3x is,valaszolj legyszi.
2016. jún. 5. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!