Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Féltékenységből leselkedhet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Féltékenységből leselkedhet vagy érezhet még valamit?

Figyelt kérdés

Erről mi a véleményetek?

Pár napja szétmentünk párommal.

Azóta nem hívott fel, de többször látom a kameránkban, hogy itt van a ház előtt az autóban.

Vajon miért? Féltékenységből ki akar lesni vagy szeretne még?

Vagy mit érezhet?

Köszönöm, ha válaszoltok!!!

2011. máj. 19. 22:06
 1/9 napietus ***** válasza:
idegesítő lehet :S ki szakított kivel? egyébként szerintem beszéltek közös nyelvet, szóval ha akarna valamit, mondaná. szimplán kíváncsi van-e valakid, és leselkedik utánad. tojd le.
2011. máj. 19. 22:08
 2/9 anonim ***** válasza:
Hát nem sok midnent tudtunk meg, hoyg miért szakítottatok. Szerintem azt jobban tudod te, hogy szeret-e. Ez a dolog, nem feltétlenül utal arra.
2011. máj. 19. 22:08
 3/9 A kérdező kommentje:

Érdekes, de nem idegesítő. Sőt megnyugtató, hogy itt van.

Én szakítottam Vele. illetve úgy gondoltam, hogy ki kell bírjam Nélküle ahoz, hogy változni tudjon.

Sajnos a kommunikáció már rég megromlott köztünk.

Azért szakítottunk, mert már kibírhatatlan volt.

Sajnos én soha nem érzem, hogy ki szeret. Ilyen képességem nincsen.

2011. máj. 19. 22:15
 4/9 napietus ***** válasza:
ha nem zavar, nincs probléma. had üljön ott, ha jobb dolga nincs :) és ha tleg kibírhatatlan volt, vissza ne fogadd! nem változott meg 1 nap alatt, max.egy ideig megjátszaná magát. ne pazarold rá az idődet, ha nem megy!
2011. máj. 19. 22:19
 5/9 anonim ***** válasza:

Bizonyára padlón van, hisz most dobtad – akár szeret még, akár nem. Ő így heveri ki (vagy így kínozza magát). Szóval szerintem csak szeretne a közeledben lenni, persze lehet az is, hogy kíváncsi, hogy pasizol-e már..

Viszont gyanús vagy te nekem – ha ilyeneken agyalsz, hogy "vajon szeret-e még", az könnyen oda vezethet, hogy folytatni akarod, ami könnyen előfordul a frissen szakított, szomorú, elanyátlanodott, kiüresedett stb. emberekkel, de ne tedd! Nekem legalábbis a leírtakból úgy tűnik, jó döntés volt. Szóval csak óvatosan az ilyen gondolatkörökkel..

2011. máj. 19. 23:53
 6/9 A kérdező kommentje:

Hogyan lehetne padlón, amikor még mindig Neki áll feljebb?

Folytatnám, ha tudnám, hogy meg tud változni, de így sajnos nincs értelme.

2011. máj. 20. 17:38
 7/9 anonim ***** válasza:
"Neki áll feljebb"? Ez alatt azt érted, hogy mindig övé az utolsó szó, nem ismeri el, ha nincs igaza? Erre szokták ezt mondani. De ennek nem értem, mi köze ahhoz, hogy valaki padlón van. A szerelmi bánat, a szakítás utáni üresség nem válogat – arrogáns, egoista, túltengő önérzető, kisebbségi komplexusos embereket éppúgy sújthat, mint szerény, béketűrő stb. embereket. És kibírhatatlanokat is. Tudom, végtelenféle szakítás van, de nagyon kevés az olyan, ami nem jár fájdalommal, depivel szb.
2011. máj. 22. 22:16
 8/9 A kérdező kommentje:

Igen mindig az Övé az utolsó szó.

Bizony nem ismeri el, ha nincs igaza, mert úgy érzi mindig mindenben Neki van igaza, mégha nem is tudja miről van szó, akkor is! Az ilyen emberekben is vannak érzések?

Azért nem hiszem, hogy padlón lenne, mert amikor beszéltem Vele telefonon, akkor is Ő kiabált.

Köszönöm, ha válaszolsz!!!

2011. máj. 23. 12:23
 9/9 anonim ***** válasza:

Pont az ilyen önérzetes embereknek ne lennének érzéseik? Ezt én nem így gondolom. Egyszerűen van egy ilyen rossz tulajdonság, ami egyáltalán nem ritka. Fakadhat kisebbségi komplexusból, vagy akár az ellenkezőjéből, vagy csak egyszerűen ilyennek született és kész. Ettől még miért ne érezhetne (sőt..). Bizony kellemetlen tud lenni az ember egójának kimondani, hogy "igazad van". Főleg ha férfi, és egy nővel áll szemben..

Apám is ilyen. Ha megérezte, hogy a másiknak van igaza, azt csak onnan lehet sejteni, hogy nem szól semmit, ideges lesz, pofákat vág, esetleg mond valami undok dolgot (ami már ugye nem észérv). Ezt valamelyest én is örököltem tőle, anyu szerint kiskorom óta képtelen voltam elviselni, ha valaki rámszól, megmondja, hogy mi van. Volt egy korszakom, mikor nem volt szabad azt mondani, hogy "na látod", különben hisztiztem. Most 26 éves vagyok, de most is sérti az önérzetem, ha rámszólnak. Szerencsére ez nem ölt olyan mértéket, hogy az emberi kapcsolataim rovására menne, de bizony ha pl. rámszól a pasim, kifogásol valamit, olyasmi érzés, mintha valaki hosszú körmökkel csikorgatna a fülem mellett egy lakkozatlan fatáblát.. Nem tehetek róla. De azért nem szoktak ebből bajok lenni, vagyunk mindketten elég értelmesek, hogy megbeszéljük a dolgokat. És természetesen vannak érzéseim (hajaj..), mint ahogy apámnak is.. Meg pl. az egyik haveromnak is, akik nemrég szakítottak az új álomnőjével, akivel teljesen összeillettek, de valamin összevesztek, és a srác képtelen volt fejet hajtani a másik igaza előtt. Ilyesmi miatt mentek szét, tehát őmiatta. És csúnyán el volt kenődve, mert nagyon szar érzés ám neki, hogy az ő hibájából történt, és lehetett volna másképp is, de egyszerűen ilyen szintig képtelen beismerni, ha nincs igaza.. Ez már nem egészséges, ezt mindannyian tudjuk, és az ő dolga, hogy megpróbáljon ezen tudatosan változtatni, de elég nehéz.

A te voltpasidnál is ilyesmiről lehet szó. A sértett egója kiabálhatott bele a telefonba is. Szerintem. (Legalábbis illik rá ez a sablon – kevés infó alapján csak sablonosan lehet véleményt formálni.) Ettől még fájhat neki belül, de ha ő azt kimutatná, úgy érezné, megalázkodna, sérülne a férfiúi önérzete. Nem veszi észre, hogy ha egyszer beismerné, hogy nincs igaza, kellemesen csalódna, sokkal egyszerűbb lenne minden, és nem sérülne az egója, hisz sokkal szánalmasabb, ha valaki görcsösen ragaszkodik az ő igazához csakazértis, hogy ne maradjon alul a vitában, mintha intelligens férfi módjára beismeri, mint aki ki van békülve önmagával.

De te ismered őt! Nekem ez az általános(!) véleményem, de nem én akarom megmondani a frankót, hogy a te voltpasid ezt meg ezt érzi. Csak jól ismerem ezt a tulajdonságot.. De nagyon sok esetben az ilyen önérzetes emberek – egójuktól függetlenül - valóban szentül meg vannak győződve az igazukról, és nem az önérzetük miatt kapálóznak ennyire, hanem valódi meggyőződésből.

2011. máj. 23. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!