Mit csináljak, hogy a nagyobb macskám ne bántsa féltékenységből a a nemrég hozzánk szegődött kismacskát?
Figyelt kérdés
A kismacskát mi befogadtuk,viszont van egy idősebb kanmacska aki az elején nem bántotta őt és úgy tünt hogy egész jóban vannak.Ma viszont a padon elkezdte tisztogatnia kismacskát azután pedig lefogta a nyakánál és harapni kezdte de én elvettem tőle,később pedig simogatni kezdtem a nagyobb macskát hogy ne legyen féltékeny,de van neki egy olyan szokása hogy ha simogatom nyalizni kezdi a kezemet,azután pedig jött a kiscica és a Prütyi(nagyobb cica) nagyon nézte őt és amikor oda nyujtottam hozzá a kezem nem is nyalogadta ,és amikor a kiscica játszott a fűben a Prütyi elrugaszkodott és nekiugrott.Légyszi segitsetek,hogy mit tegyek az ellen hogy ne bántsa és ölje meg.2011. nov. 5. 15:20
1/4 anonim válasza:
Kényeztessétek sokat hogy lássa vele is sokat törődtök. Majd aztán a kismacska egy idő után megtanul vigyázni magára, de addig nagy eséllyel összebarátkoznak.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi,anya szerint csak játszanak,de a kismacska akkora mint a Prütyi feje és látszólag ő nem élvezi a játékot.
2011. nov. 6. 11:28
3/4 anonim válasza:
Ne aggódj,anyukádnak igaza van csak játszani akar vele,csak nincsennek 1 súlycsoportban..:)
Nem fogja bántani attól hogy kicsi meg tudja védeni magát,de ha még csak 1-2 napja került hozzátok a picúr akkor alakíts ki neki 1 kis birodalmat ami csak az övé ,ahová Prütyi nem tud bemenni,ez után már mindkettő tudni fogja hogy hozzátok tartozik,nem fognak elmenni és egymást is megszokják.Türelmesnek kell lenned.
4/4 anonim válasza:
Nagyobb cicát ivartalanítani kell ! Nálunk ez segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!