A párommal megbeszéltük,hogy több hangfalat és erősitőt nem vesz mert az a hobbija,de nem olcsó mulatság ez az egész eddig hagytam had vegye meg,de most hogy babát várunk nem tudom szó nélkül hagyni tegnap mikor ki jelentette,hogy meg van a másik hangfal ára én elkezdtem kiabálni,hogy hogyan gondolja ezt az egészet jön a pici és még semmi nincs neki még kinézve sem,ö erre azt mondta,hogy kezd elege lenni belőlem és hogy majd meglátom,hogy válás lesz a vége,de azt hozzá teszem,hogy amióta együtt vagyunk nem vett még egy kenyeret se azt mondja amit ö keres pénzt ahhoz nekem semmi közöm,én eddig tudtam dolgozni minden pénzt a konyhára költöttem,de most hogy nem tudok dolgozni azt mondja,hogy én soha nem dolgoztam és menyek találjam fel magam menyek el dolgozni,hogy legyen nekem is és azt is megkérdezte,hogy én mit veszek majd a picinek mért mindent ö vegyen,nem tudom mit tegyek,jelenleg az anyánál lakunk és ö tart el minket.Ugy érzem már nem szeret és talán valoban jobb volna itt hagyni,de mi lesz a picivel és velem?kétségbe vagyok esve.Mit tegyek?????25hetes kismama!!
Lépj le gyerekkel együtt, még mielőtt belehibbansz. Ha meglátod hogy válás lesz a vége, akkor lássa meg ő hogy válás lesz!
2011. nov. 4. 12:42
2/16 anonim válasza:
én a helyedbe ott hagynám a francba :S bocsi...
hány hós vagy??
2011. nov. 4. 12:42
3/16 anonim válasza:
ha semmi közöd a pénzéhez és így áll a dolgokhoz, akkor minél előbb hagyd el és kérd a gyerektartást. Mégis mit gondolsz, szerinted miben fog neked segíteni??
2011. nov. 4. 12:44
4/16 anonim válasza:
Ésszel vállaljatok gyereket emberek, mert ez lesz a vége.
Nem értem teljesen, amit a hölgy írt, de ha a leendő apuka még kenyeret sem vett soha és most is inkább hangfalra költi a pénzét, akkor miért lenne probléma a szakítás?
2011. nov. 4. 12:45
5/16 anonim válasza:
de azt hozzá teszem,hogy amióta együtt vagyunk nem vett még egy kenyeret se azt mondja amit ö keres pénzt ahhoz nekem semmi közöm
Ehhez az emberhez mentél hozzá????
Téged nem sajnállak de a gyereket nagyon.
2011. nov. 4. 12:48
6/16 anonim válasza:
Hát téged én se sajnállak hallod hogy lehet ilyen féreghez hozzámenni te normális vagy? és szerencsétlen gyereket kiteszed egy ekkora f.sszopó apának? Esküszöm lelőnélek.
És akkor még mindig gondolkozol hogy mi legyen? te jó ég, hány egyedülálló anya van a világon? Inkább mint hogy éhen halljon a gyerek. ha ismernélek és vele maradnál már mikor megszületik a gyerek elvetetném tőled.
2011. nov. 4. 12:52
7/16 anonim válasza:
Én biztos nem tennék semmit, de nem is mentem volna hozzá. Tehát ebbe a helyzetbe tuti nem kerültem volna. De ha már úgy alakult, hogy mégis hozzámentél és ráadásul anyudnál laktok, akkor gyors zárcsere és viszlát.
Ja és én az vagyok, akik nagyon ritkán ad olyan tanácsot, hogy menekülj a pasitól.
2011. nov. 4. 12:52
8/16 anonim válasza:
szerintem ott elrontottad, hogy mint írod, sohasem vett még csak egy kenyeret sem. tehát elég szépen a 'fejedre nőtt' hisz eddig sem kellett semmibe sem beszállnia pénzügyileg, most miért kéne? ( persze nincs igaza. ) szerintem is állj a sarkadra, had érezze mit veszíthet, ha nem változtat a hozzáállásán.
2011. nov. 4. 12:54
9/16 anonim válasza:
Tehát szülsz az anyósod nyakára,a léhütő,paraszt fiának egy gyereket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!