Megbocsátanátok apátoknak, ha láthatóan magára maradt volt az egész világon?
Nincs se pénze, se állandó lakása és beteg is. Mikor kicsi voltam, elhagyott minket, elvárta, hogy anyám neveljen egyedül, dolgozzon, hogy legyen pénzünk és még foglalkozzon is velem. Ő pedig vígan éldegélt, költötte a pénzét, szórakozott, míg nekünk sokszor gyógyszerre sem volt pénzünk. Emellett nem is keresett, hogy közelebb kerüljön hozzám, bunkó volt.
Most megöregedett, a régi barátai nem foglalkoznak vele, és próbálna "haverkodni". Azt mondja, hogy szívtelen vagyok, amiért nem törődöm vele. Szerintetek igaza van?
Nagyon hasonló a helyzetünk itt is.
Apám egyik percről a másikra magára maradt, előtte évekig nagyon nem voltunk jóban. Végül a párom győzött meg róla, hogy nem ítélkezhetek felette, mert az apám... Hetente beszélünk (pénzt nem adok neki), és ennyi, legyen elég.
Utolérte a sors, ezt így hívják. Pont oda jutott, ahova a "szeretteit" sodorta.
Egy tegnapi kérdés kapcsán sokan védtek egy ugyanilyen szituban lévő öreg hölgyet, gondolom, itt már nem azon a véleményen vannak, hisz a női válaszolók csak a nők mellett vannak.
Én ott is, itt is úgy nyilatkozom: magának csinálta a sz*rt, most feküdjön benne!
Kedves kérdező!
Szinte én is és öcsém is ugyan abban a helyzetben vagyunk mint te.Annyi a különbség,hogy faterunk még nem jár a nyakunkra.Minket is egy másik nőért hagyott itt még kis korunkban,öcsikém 1 éves volt,én pedig 6.Azóta kétszer megnősült,éli az életét.Soha nem bocsájtanék meg neki,a küszöbömön sem engedném át.Attól még nem vagy szívtelen,ha nem bocsájtasz meg neki,az ilyen ember nem érdemli meg.Anyukámért és öcsikémért a véremet adnám,de apánkkal a cipőm talpát sem mocskolnám be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!