Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megbocsátanátok, ha a párotok...

Megbocsátanátok, ha a párotok másba szerelmes? Nem vettétek észre, és mástól halljátok ezt meg, akkor mi van?

Figyelt kérdés
2010. aug. 29. 20:43
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Első kérdésre a válasz: Megbocsájtanám és elengedném, arról hogy kit szeret, kibe lesz szerelmes az ember senki nem tehet!

Második: ha mástól hallom az nekem nem garancia, leülnék és beszélnék vele. Abból rájönnék mi az igazság...utána döntenék. Megkötni meg nem köthetem és nem is kötném:-S

2010. aug. 29. 20:50
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha tényleg szerelmes, nem megbocsátani kell, hanem elengedni.

Bármennyire fáj is, vele már sosem leszel boldog.

2010. aug. 29. 20:50
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Elengedném, hadd menjen, és megbocsátanám,mert tényleg nem tehet róla valaki, hogy kibe szeret bele. De azért elgondolkodnék, hogy vajon hogy szeretett bele, mert nyílván ehhez kellettek együtt töltök percek/órák/napok, nem csak zsipsz-zsupsz megláttam és megszerettem.
2010. aug. 29. 20:51
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon fájna, de nem haragudnék. Elengedném öt, de nagyon nehéz lenne.
2010. aug. 29. 21:04
 5/17 anonim ***** válasza:
34%

Furcsa, ez a hozzáállás a válaszolók részéről.

"arról hogy kit szeret, kibe lesz szerelmes az ember senki nem tehet"

Nagyon sajnálom, hogy vannak emberek, akik ezt így komolyan is gondolják.

Ha van valakid, aki számít, akkor "ki van téve a fo

2010. aug. 29. 21:08
 6/17 anonim ***** válasza:
76%

Furcsa, ez a hozzáállás a válaszolók részéről.

"arról hogy kit szeret, kibe lesz szerelmes az ember senki nem tehet"

Nagyon sajnálom, hogy vannak emberek, akik ezt így komolyan is gondolják.

Ha van valakid, aki számít, akkor "ki van téve a foglalt tábla", és zárva az ajtó. Nem engedsz be mást. Nem leszel másba szerelmes.

Csak az lesz másba szerelmes, aki kitekinget, nem kötődik a párjához annyira, hogy az valóban komolyan is vegye.

Az ilyen jajjnemtehetróla szöveggel csak a felelősség alól mentitek fel azt, aki csalja a párját, testileg vagy lelkileg.

2010. aug. 29. 21:08
 7/17 anonim ***** válasza:
73%
Elnézést, úgy látszik, szórakozik a net. Nem tudom, hogy tudta másfélszer feltölteni ide a választ 1kattintással :)
2010. aug. 29. 21:12
 8/17 anonim ***** válasza:
83%
én nem bocsájtanék meg, és szakítanék
2010. aug. 29. 21:13
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Egy jó kapcsolatban természetes, hogy ki van téve a "foglalt" tábla. De mennyien élnek látszat-kapcsolatban, csak, hogy legyen valakijük, mert félnek a magánytól, vagy elvárásoknak akarnak megfelelni. Kizsarolják a házasságot, a ha már ennyi ideje együtt vagyunk felkiáltással...

Ilyenkor jöhet be a harmadik, ha szerencséd van, ha nincs és bátorságod sincs, életed végéig eldöglődsz egy rossz kapcsolatban.

2010. aug. 29. 21:18
 10/17 anonim ***** válasza:
88%

21:08

Én vagyok az egyik válaszadó aki azt mondta, hogy az ember nem tehet arról, hogy kit szeret.

Ne érts félre, nem a megcsalókra gondoltam.

Te talán tehetsz arról, hogy beleszerettél (ha van) a párodba? És tehetsz arról ha majd évek múlva mondjuk "elmúlik" és nem fogod szeretni? tehetnél róla, ha holnap szembejönne valaki az utcán és csak rá tudnál gondolni egész éjjel? NEM, nem tehetnél róla.

A megcsalás és az, hogy elmúlik a szerelem két külön dolog. Ha elmúlik a szerelem és azt mondja valaki a párjának, hogy édesem, ne haragudj már nem szeretlek, nem tudok így tovább veled lenni-elfogadható és nem nevezhető megcsalásnak, csupán korrekt döntésnek. Fölösleges szeretet/szerelem nélkül hitegetni a másikat, abból lesz a megcsalás...

Nem tudom, nincs nagy tapasztalatom benne én egyszer hagytam el valakit de még az elején, amiatt mert nem éreztem hogy szeretem. Szerintem korrekt voltam.

Amúgy hosszas kapcsolatban élek (több mint 3 éve) és nagyon szeretem a páromat. De néha eszembe jut, hogy mi van, ha a sors megfiguráz és egy reggel úgy ébredek, hogy már nem szeretem, vagy mi van ha beleszeretek valaki másba? Ez rá is ugyanígy igaz...:-S

Ennek ellenére én hiszek az igaz szerelemben és hiszem hogy örökre a párommal maradhatok, de ha így lesz akkor köszönettel tartozhatok a sorsnak...

bocs az Off .ert

2010. aug. 29. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!