Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megbocsátanátok, ha a párotok...

Megbocsátanátok, ha a párotok másba szerelmes? Nem vettétek észre, és mástól halljátok ezt meg, akkor mi van?

Figyelt kérdés
2010. aug. 29. 20:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy bezárod az ajtót és kiteszed a foglalt táblát, még egy olyan világban élsz, ahol akarva-akaratlanul találkozol másokkal. Ahhoz, hogy beleszeress valakibe, nem kell kúrni vele, vagy egyéb csúnya dolgokat csinálni, ami nem fér bele egy foglalt ember életébe, az csak megtörténik.
2010. aug. 29. 21:30
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk én nem feltétlenül hinnék másnak, hanem beszélnék a párommal, és neki hinnék!

Mindenki más azt mondhat amit akar..

amita párom mond az van úgy!!!

2010. aug. 29. 21:31
 13/17 anonim ***** válasza:

Ha mástól hallom,akkor az első hogy vele leülök megbeszélni,hogy igaz,vagy hamis,amit más mond.

Ha igaz,akkor rákérdeznék,hogyan ismerte meg,és találkozgattak e.

Ha találkozgattak,akkor igen is zavarna a dolog,és haragudnék,ami sajnos nem változtatna a dolgon,de biztosan belül rosszul érezném magamat.

Elengedném!!!!!

Ha ezek után velem szeretne maradni,akkor nem bíznék már meg benne!!!!Nem maradnék meg egy ilyen kapcsolatban!

2010. aug. 29. 22:08
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

A szerelem bizonyos fokig, főként az elején döntés kérdése. Ha az ember nem áll készen rá, akár egy csalódás miatt, akár mert foglalt és ehhez tartja is magát, akkor nem lesz szerelmes, ha a mesebeli herceg jön szembe hófehér paripán, akkor se.

Ha a párom szerelmes lesz, az igenis lehet amiatt mert számára a hűség nem azonos azzal a fogalommal, hogy nem flörtölgetek mással, de lehet az én hibám is. Ha éveken át nem törődtem vele, megaláztam, vagy a nap 24 órájából a net előtt töltöttem 20-at és ő magányos volt, ne csodálkozzak, hogy előbb-utóbb másban talál társat.

Amúgy én észrevenném, ha a párom szerelmes.

2010. aug. 29. 23:00
 15/17 anonim ***** válasza:
egyetértek azzal h kapcsolatban nem nézelődök. hiába volt mélypontom a kapcsolatom nem néztem pasiként másokra, attól mert ottvoltak.
2010. aug. 30. 09:34
 16/17 A kérdező kommentje:

Összegyűlt jópár vélemény.

Fiúk, Ti azt mondjátok, hogy ha kitekintgettek/kitekintgettetek volna, az már nagy bibi ?

Ilyenkor mi van ?

2010. aug. 30. 09:38
 17/17 anonim ***** válasza:
Ok a szakításra, ha nem veszel észre semmit, mástól hallasz valamit a párodról és elhiszed anélkül, hogy megbeszélted volna vele. A kételkedés önmagában elég indok, mindegy, mi van mögötte.
2010. aug. 30. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!