Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen érzés az, ha igazán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés az, ha igazán szerelmes vagy a párodba és megcsal? Ti ilyenkor megbocsátanátok?

Figyelt kérdés
2008. dec. 7. 19:23
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Az a helyzet hogyha az ember fülig szerelmes a párjába, bármit megtenne érte. Gondolok itt arra is hogy sokszor megbocsájtana.
2008. dec. 7. 19:41
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
szia! borzasztó érzés :S és nagyon nagy csalódás az előző párom engem is megcsalt:S:( de túlléptem az egészen én mondjuk olyan típus vagyok hogy nem tudok megbocsájtani nekem ha valaki egyszer csalódást okozott azt nem tudom onnantól kezdve elviselni én szakítottam vele de ez attól függ mennyire szereted voltak -e előtte problémáitok vagy hogy érdemes e még folytatni na és ugye ott motoszkál a kérdés hogy ha most megbocsájtok máskor meg teszi e ?! ÉS hidd el megfogja!!! maximum azt már úgy alakítja hogy ne tudj róla. nekem is volt pl 1 ilyen haverom a barátnőével már 1 ütt volt 2 és vél éve ezalatt az idő alatt ha 50-szer nem csalta meg akkor 1 szer se:S a csaj csak 1 ről tudott amit persze jóhiszeműen meg is bocsájtott és utána meg a srác dugta a hátamögött a fél sulit:S szal :D de mondjuk sok minden függ az érzelmektől! te tudod mit csinálsz de azért gondold át hogy van-e értelme megbocsájtani remélem volt valami hasznos abban amit írtam:) szia és gondold át:) hidd el tudom milyen szar ha megcsalnak:(:S
2008. dec. 7. 19:46
 3/8 anonim ***** válasza:
68%
Borzasztó nagy csalódás,hogy az akit a legjobban szeretsz és megbízol benne,nem ugyanígy érez irántad és semmibe vesz,és megaláz.Én nem tudnák megbocsátani neki,elég haragtartó vagyok,de szerintem az már elég indok arra,hogy valami nincs rendben köztünk,hogy férelépett,szerintem az ilyen kapcsoltnak nincs jövője. Tételezzük fel,hogy mégis megbocsátok neki,de akkor sem fogom tudni elfelejteni,mindig bennem lesz,és biztos sokat hánytorgatnám neki,nem is beszélve arról hogy nagyon féltékeny lennék.
2008. dec. 7. 19:54
 4/8 anonim ***** válasza:
73%
van egy ember akiben maximálisan bizom. szeretem, a társam, a szövetségesem, a szerelmem, a legjobb barátom 1 személyben. a mindenem. és megcsal?! egy világ omlana össze bennem. hatalmasat csalódnék. és nem csak benne, akinek odaadtam mindenem, hanem magamban is, hogy hogy lehettem ekkora h.ülye. bármennyire is szeretném, ezt a megalázást, tiszteletlenséget SOHA ,semmilyen körülmények között NEM bocsátanám meg.. ő döntött úgy, ahogy..nem én.
2008. dec. 7. 20:13
 5/8 anonim ***** válasza:
77%
Én nem bocsájtanék meg, bármennyire is szeretném!
2008. dec. 7. 20:13
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Velem még nem volt ilyen szerencsére. Nem tudom, hogyan döntenék, nyilván sok mindentől függ, ezt itt nem lehet egyértelműen kijelenteni. Mindenesetre akárhogy is döntenék, nem tudnék bizni benne többé.
2008. dec. 7. 20:15
 7/8 anonim ***** válasza:
82%

Szia! : ) Na az a helyzet, hogy ha szeretsz valakit, és igazán szerelmes vagy, rózsaszín köd van előtted. De még is reálisan kell látni a dolgokat és nem csak az orrod irányába nézni, hanem oldalra is.

Nekem az első kapcsolatom 15hónapig tartott, akkor voltam először szerelmes, akkor volt minden elsőnek... stb. Szóval lehet mondani, hogy Vele léptem be a nagybetűs Életbe : )

És hát megcsalt. Az akkori legjobb barátnőmmel. Képzelheted mekkora csalódás volt, de még is megbocsájtottam.. Én hülye ; ) Aztán erőt vettem magamon, mivel a kapcsolatunk nem volt a régi, és 6hónappal utána szakítottam Vele. Rossz volt egy ideig, de meg kellett tennem, nem tehetettem tönkre az életem...

Aztán eltelt több mint fél év, és ismét barátom lett : )

Ill. helyesbítek: Ismét lett egy komoly kapcsolatom. 8hónapig tartott, mert hazudott Nekem kb. 3szor. Nekem ez így nem volt kapcsolat, bizalom és őszinteség nélkül számomra nincs szerelem, sem kapcsolat és szakítottunk.

Most ismét várok a Nagy Ő-re, aki megtalál és hiszem, hogy Ő olyan lesz, hogy nem fog sem megcsalni, sem hazudni.

Erősnek kell lenni, és túl kell lépni! : )

Ezt ajánlom Neked is!

Minden jót! : )

Nani

2008. dec. 7. 21:26
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha megcsal, annak valami oka van. Ha az alkoholra fogja, nem számít. Én nem adnék még egy esélyt a Páromnak. Miért nem tudott előtte gondolkodni, nem utána kell könyörögni..
2008. dec. 7. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!