Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés az, ha igazán szerelmes vagy a párodba és megcsal? Ti ilyenkor megbocsátanátok?
Szia! : ) Na az a helyzet, hogy ha szeretsz valakit, és igazán szerelmes vagy, rózsaszín köd van előtted. De még is reálisan kell látni a dolgokat és nem csak az orrod irányába nézni, hanem oldalra is.
Nekem az első kapcsolatom 15hónapig tartott, akkor voltam először szerelmes, akkor volt minden elsőnek... stb. Szóval lehet mondani, hogy Vele léptem be a nagybetűs Életbe : )
És hát megcsalt. Az akkori legjobb barátnőmmel. Képzelheted mekkora csalódás volt, de még is megbocsájtottam.. Én hülye ; ) Aztán erőt vettem magamon, mivel a kapcsolatunk nem volt a régi, és 6hónappal utána szakítottam Vele. Rossz volt egy ideig, de meg kellett tennem, nem tehetettem tönkre az életem...
Aztán eltelt több mint fél év, és ismét barátom lett : )
Ill. helyesbítek: Ismét lett egy komoly kapcsolatom. 8hónapig tartott, mert hazudott Nekem kb. 3szor. Nekem ez így nem volt kapcsolat, bizalom és őszinteség nélkül számomra nincs szerelem, sem kapcsolat és szakítottunk.
Most ismét várok a Nagy Ő-re, aki megtalál és hiszem, hogy Ő olyan lesz, hogy nem fog sem megcsalni, sem hazudni.
Erősnek kell lenni, és túl kell lépni! : )
Ezt ajánlom Neked is!
Minden jót! : )
Nani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!