Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ciki hogy a nővérem 11 lesz...

Ciki hogy a nővérem 11 lesz és barbizik?

Figyelt kérdés
Van egy nővérem.Májusba lesz 11 éves és barbizik.9 leszek és már én nem barbizok.Félek hogy csúfolni fogják ha átjönnek a barátai,mert legutóbb is kinevették.Micsináljak?
2011. nov. 3. 16:38
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
Őket is kilehetne valamiért csúfolni. Nem értem mit vannak ezen annyira ki akadva. És igaza van a nővérednek. Nem igazi barátok.
2011. nov. 3. 17:14
 22/41 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy ciki. Én még 14 évesen is barbiztam, és teljesen normális felnőtt lettem.
2011. nov. 3. 17:16
 23/41 anonim ***** válasza:

Én most is babázok, 27 évesen...a 6 éves kislányommal. :)

De egyébként nem ciki!!!

2011. nov. 3. 17:19
 24/41 A kérdező kommentje:
Nagyon mérges voltam rájuk amikor láttam hogy sziszi sír.Pedig kedves lányok csak /olyan gáz/ van náluk egy szint hogy ciki vagy nem ciki.
2011. nov. 3. 17:21
 25/41 anonim ***** válasza:
100%
Emlékszem, nekem annak idején azt mondták a többi gyerekek, hogy már általános iskolásan is ciki barbizni. Ezt azok a fiúk mondták, akik most, közel 30 éves fejjel életüket a Call of dutynak és a többi játéknak szentelik. :)
2011. nov. 3. 17:45
 26/41 A kérdező kommentje:
Atyavilág komolyan ??? Na ezen biztos jót nevetne a nővérem ha tudná :)
2011. nov. 3. 17:47
 27/41 anonim ***** válasza:
100%

Abszolút nem ciki!

11 évesen bőven gyerek még, én is barbiztam ennyi idősen és fel se tűnt, hogy ez gáz lett volna. Visszagondolva annyira elszaladtak a gyerek évek, de legalább sokat játszottam. Nem külső hatásra hagytam abba, hanem már úgy éreztem egyszer csak, hogy unom, nem akartam történeteket kitalálni a babáimmal, ekkor vált világossá, hogy vége a kisgyerekkornak és kezdődik valami más.

2011. nov. 3. 17:49
 28/41 A kérdező kommentje:
Ő olyat játszik velük hogy tanítja őket meg ottalvós bulit csinál nekik.Szoktam hallani.Igazából kitűnő tanuló.Nagyon kreatív :) Nem nagyon értem mért csúfolták ki. :(
2011. nov. 3. 17:56
 29/41 anonim ***** válasza:
Akkor én ciki vagyok :) én 11 évesen még javában barbiztam mégse lett tragédia az életem :D
2011. nov. 3. 19:12
 30/41 anonim ***** válasza:

Dehogy ciki.. :D

Én már középiskolás vagyok de még mindig van kézbábom, Hamtaro-t (japán mese aranyos hörcsögökről :D:D) és Spongyabobot nézek és épp most varrok egy akkora plüssmacit ami nagyobb nálam. :D

Sőt, a hugommal is barbiztam, amikor 14 voltam..

Pedig sosem voltam ilyen rózsaszín cukkermukker világú valaki (amióta az eszemet tudom rockot és metált hallgatok, politikai és művészeti újságokat olvasok, szeretem a horrort stb.:D:D)

A nővéredet pedig azért csúfolják, mert a 11-14 éves korosztály szereti azt hinni, hogy felnőttek és utánozzák a 18-20 éveseket. Sokan cigiznek, márkás cuccokért hisztiznek, festik magukat, emósok/hipsterek/tecktonikosok lesznek és elfelejtik, hogy ők is ugyanolyan gyerekek még és 'gáz'nak tartják ha valaki nyugodtan éli a gyerekvilágát (tehát a normálisakat nézik le:D:D)

2011. nov. 3. 19:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!