Hogyan viselitek a pénztelenséget? Hogyan lehet túlélni úgy hogy közben élünk is?
Én például úgy viselNÉM el, hogy albérletbe nem szülök gyereket!
ui.: 20 éves vagyok, és nagyon szegény családban élek én is, de addig nem szülök, amíg nem lesz egy olyan hely, amit OTTHONnak hívhatok!
A válaszíró 77%-ban hasznos válaszokat ad.
taps taps taps
20 évesen én is így gondolkodtam!aranyos és kedves gondolat de sajnos majdnem lehetetlen kivitelezni:)
lízingautó:(biztosítással ennyi.
Az a baj, hogy mindenkinek ilyen a hozzáállása. Most ezt kapom, hogy 20 évesen én is gy gondoltam... meg ilyenek.
De miért olyan lehetetlen elhinni, hogy valaki tényleg azt is fogja csinálni, amit elgondol.
12-13 évesen mindig mondtam, hogy sosem fogok majd cigizni. Erre anyuék, meg a nagyszüleim is (akik mind cigiznek) azt mondták rá, hogy ennyi idősen én is ezt mondtam. És hiába próbáltam elmagyarázni nekik, hogy de én nem csak így gondolom, hanem ezt is fogom tenni ... csak mosolyogtak. Mai napig nem gyújtottam még rá!
Tudom, ennek a kettőnek nem sok köze van egymáshoz, de azt akarom vele kifejezni, hogy fiatalon az embernek vannak álmai... és nem szabad futni hagyni őket. Akár kicsi, akár nagy álmok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!