Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért iylen? Szülők hibája?

Mért iylen? Szülők hibája?

Figyelt kérdés
most én és az unokatesóm eljöttünk a mamánkhoz. de jöttek az unokatesóm szülei is. de az unokatesóm annyira tiszteletlen és bunkó és még csak 7 éves. úgy beszél mint ha 15 éves lenne . elkezdi nekem hogy : menny arább vagy p*csánrúglak te sz*r. én meg így nézek hogy "kérsz egy pofont?" de a mamám mondta hogy haggyam. ma ebédnél meg csirke volt és így kiköpi a kaját a szájából hogy ez neki túl sok és a megrágott kaját át teszi a papám tányérjára. meg állandóan követ. ha tévézek oda jön és elkezd piszkálni hogy jajj én ezt nem akarom nézni. ha gépezek akkor mit csinálsz?kinek írsz? . meg annyira bunkó egyszerűen... az unoka tesómék gazdagok mi meg szegények vagyunk mert apám válalkozása most ment csődbe és elkellet adni a kocsit. és ő meg így beszókogat hogy te mit adsz nekem karácsonyra ha még kajára csincs pénzed? meg ilyenek :S (bocsi a helyesírási hibáékért csak rossz a bilentyűzet)
2011. okt. 31. 16:19
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
16:43 vagyok:beszélj a szülővel.ha van tesója akkor vedd őt rá hogy nevelje meg.
2011. okt. 31. 16:45
 12/20 A kérdező kommentje:
én 14 vagyok. a szülők tudják a huga meg 2 éves akire meg annyira féltékeny... lelökte őt a fotelből cask azért hogy ne legyen kénylembe az a 2 éves kisfiú :(
2011. okt. 31. 16:49
 13/20 A kérdező kommentje:
bocs xd 2 éves kislány*
2011. okt. 31. 16:49
 14/20 anonim ***** válasza:
a tesójával is ilyen szemét?????ez már sok.ha legközelebb is szemét lesz a tesójával akkor állj a tesója mellé.és szerintem mondd meg neki amit meg kell.esetleg megpróbálhatod lekötni a figyelmét.tegyél az asztalra jó sok csokit,és remélhetőleg el lesz velük foglalva,és közbe tévézzél.vagy hívd meg a barátaidat vagy más roko okat és ha velük ilyen bunkó,akkor a szülők hátha elgondolkoznak.
2011. okt. 31. 16:52
 15/20 anonim ***** válasza:
13:43 voltam.
2011. okt. 31. 16:53
 16/20 anonim ***** válasza:
úgy vágnám pofon hogy lerepül a feje, és leszarnám hogy ki lesz a rossz, max soha többé nem tesznek össze vele az meg kifejezetten jó.
2011. okt. 31. 17:04
 17/20 Bazsii05 ***** válasza:
A gyerek el van kényesztetve. Engem nem érdekelne,hogy 7 éves adnék olyan pofont neki hogy összefossa magát.
2011. okt. 31. 17:23
 18/20 anonim ***** válasza:

SZerintem a szülők hibája. Neveletlen a gyerek, és nem is figyelnek mit beszélnek előtte.

A mi kisfiunk 7 éves, de hú de nem ilyen. El sem tudnám képzelni.

Szerintem próbálj meg legközelebb vele játszani, ha összekerültök, hátha egy másik énjét is megmutatja akkor, mert foglalkozva van vele.

(nem azt akarom mondani neked kell megnevelned, egyáltalán, csak gondoltam kipróbálhatod)

2011. okt. 31. 17:37
 19/20 anonim ***** válasza:
A fülét kell jól alaposan megcsavargatni. Nem tünik kegyetlennek, de utána akár egy órán át is fáj neki.
2011. okt. 31. 20:06
 20/20 anonim ***** válasza:
Sajnálom szegény gyereket, nagyon el lehet hanyagolva, ha ennyire fel akarja hívni magára a figyelmet:( foglalkozz vele, amikor vele vagy
2011. okt. 31. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!