A szülök hibája hogy a lányuk elk*rvul? Itt azt értem hogy elmegy buliba aztán össze szed 1 pasit járnak 1 hetet lefekszenek egymással, utána dobja a csajt a pasi,
sérült a hűség tanulásának idején, 14 éves kora körül. Családi gond, válás, betegség, kudarc...
Pszichológus csodákat tehet vele.
igen, 14-15 éves korban meg még utánna is egy darabig, mikor már dúlnak a hormonok, és hajtja az embert a vére, ez normális(de nem helyes!!!), én is sok ilyet ismerek,ha még fiatal a lány , akkor még van rá esély, hogy benő a feje lágya.Majd a saját kárán rájön, hogy hogyan nem szabad viselkedni.ha meg 20fölötti illetőről bezsélünk, akkor már ez gáz!
De minden ember más!Szerintem , ha majd kiéli magát nem lesz ilyen,csak akkorára nehogy összeszedjen egy kis trippert,vagy kankót,estleg AIDS-et...
ha téged zavar a viselkedése, és úgy gondolod változtatnia kellene rajt, akkor szép finoman próbáld meg vele megbeszélni, talán még arra is fény derül, hogy mi lehet a háttérben, amiért ilyen!
Az tény , hogy családi körülmények, a légkör, nagyon befolyásolja az embert a személyiségének alakulásában,főleg ebben a korban.
De van olyan is aki csak egyszerüen könnyűvérű és az is marad!
Minden esetre ne minősítsünk valakit Qrvának amíg nem győzödtünk meg a viselkedésének okáról4 Az ilyen embereknek inkább segítségre van szükségük hogy normálisan betudjanak szocialzálódni a társadalomba, ahelyett hogy lenézzük őket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!