Nem megy a gyerek egyetemre a röghöz kötés miatt! Mit gondoltok? Inkább megy valami szakmát tanulni.
20 éves vagyok a középsuli után én sem tudtam, h mit is szeretnék csinálni vagy tanulni, nem is jelöltem meg semmit.. elmentem egy OKJ-s képzésre az első évben már szereztem egy papírt igaz sok hasznát nem veszem, de itt a ráépülésen volt a lényeg.. elvégeztem ezt a 2 éves OKJ-t már csak tavasszal a szakmai vizsga van hátra.. és van már 2 szakmám.. (: az egyikkel sok lehetőségem is nyílt... nyelvvizsgám még nincs.. de közép szinten simán beszélek angolul.. most érettségire készülök, h a tavasszal jelentkezhessek egyetemre.. de nem vagyok benne biztos, h jól döntök.e pontosan emiatt a röghöz kötés miatt... nem tudom Magyarországon elképzelni a jövőmet.. Középsuli után én is kiakartam menni, de velem nem jött volna senki egyedül pedig nem mertem neki vágni..
Szerintem a lánya a legjobb döntést hozta meg, felesleges diplomás munkanélkülinek lennie itthon...
kimegy külföldre megtanul egy vagy 2 nyelvet attól függően hova megy.. még a takarítással is nagyon jól fog keresni..(ha más munkát nem is talál) vidáman megél sőt egyetemre is eltud menni...
én biztos vagyok benne, h így sokkal jobban jár.. ne tessék erőltetni neki az egyetemet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!