:D engem is érdekelne.Igaz már nem nézem a sorozatot, de úgy látszik semmiről sem maradtam le.
2010. ápr. 1. 14:03
2/13 anonim válasza:
jogos:D
erre még nem is gondoltam, de igazad van:D
2010. ápr. 1. 14:05
3/13 anonim válasza:
Az egyetem 5 éves!!! A tegnapi részben mondta h a 2. diplomájára készül. Szal akk 2-szer 5 év=10 év. :D
L/13
2010. ápr. 1. 14:06
4/13 anonim válasza:
Igen jogos kérés!:D Még akkor is ha 5 éves egy egyetem mert akkor sem jön össze!:-)))
2010. ápr. 1. 14:12
5/13 anonim válasza:
De most ne ahhoz a génmanipulált csíralányhoz hasonlítsatok mindent... Részenként nőtt 1 évet, aztán most megállt a fejlődésbe, de szerintem ha így haladunk télen már a Petiékkel fog gengelni a rózsába egy korsó sör mellett... Addigra az Imike talán már leteszi a 63. diplomáját is gombatermesztésből...
2010. ápr. 1. 14:44
6/13 anonim válasza:
Tuti, hogy valamit bizniszel az, kamu ez az Egyetem-szöveg :D Lehetséges, hogy Zsoltnak valami beszállítója évek óta, közben Magdi néni ikertestvére, emellett pedig Miklóssal kavar xD Csodálkozom, hogy eddig még nem derült ki!
2010. ápr. 1. 15:12
7/13 anonim válasza:
14:44
ba*d**eeeeg D::D:D:D:d:DD:ddddd
ez ku*rva nagy asD:SD::SD:S:D. wáá:Ddddd
egyébként igaz :D:D:D én azon is gondolkoztam,hogy h lehet h ők sminkel kelnek ki az ágyból...? és nem dolgoznak semmit..
a Linda banda Peti meg ilyen arcok suliba se járnak :DD mondjuk hitelesebb mint a jóbanrosszban.. h terrortámadás a kórházra stbstb.. :'Ddd
tegnap meg a Fruzsi hogy megharapta v karmolta a Danit.. kiderül majd róla hogy valami vámpír..
2010. ápr. 1. 16:07
8/13 anonim válasza:
XDDDDD
2010. ápr. 1. 16:46
9/13 anonim válasza:
mar 1x-er lediplomazott . .
en azt nem ertem h mulkor is vmelyik reszben a Nora tevezett magassarkuban meg kosztumben xD
2010. ápr. 2. 07:58
10/13 anonim válasza:
Én anno fél év után meguntam, mert kárvára sablonszorikat nyomtak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!