Pasik írjanak őszintén! Van köztetek olyan, aki soha nem lépett félre?
Figyelt kérdés
Persze hosszabb távú kapcsolatra gondolok. Sőt ami azt illeti, leginkább arra lennék kíváncsi, hogy létezik-e olyan házasság, több évtizedig tartó kapcsolat, ahol a férfi sosem ment mellé. Kérem őszintén írjatok, hiszen ez itt név nélkül megy!2009. máj. 5. 20:25
21/22 anonim válasza:
11:24
Sosem értettem, miért házasodnak össze emberek úgy, hogy ennyire nem ismerik a másikat.
22/22 anonim válasza:
Szia,
én lány vagyok, úgyhogy a párom nevében írok. 10 éve vagyunk együtt, és soha nem csalt meg. Egyszerűen rá sem néz más nőkre. Beszélget velük, kedves meg minden, de eszébe sem jutna megcsalni engem. Nagyon jó nekem, tudom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!