Pasik írjanak őszintén! Van köztetek olyan, aki soha nem lépett félre?
Mostani kapcsolatomban (nem kevés, 14 év) egyszer sem, meg sem fordult a fejemben, imádom a páromat.
Előtte igen, de még fiatal és tapasztalatlan voltam.
A mai világban már ilyen egyértelmű h az egyik megcsalja a másikat?
VAn nem 1 olyan ismerősöm, akik évtizedek óta élnek házasságban és egyikük sem lépett félre.
Szóval lehet én vagyok a naiv, de nekem még az számít természetesnek ha egy kapcsolatban a felek tisztelik annyira egymást h nem alázzák meg ennyire a másikat.
Csajok is ugyanolyan gyakran lépnek félre, csak ők még a barátnőik előtt is tagadják, míg a pasik büszkék rá.
Szerintem az a természetes ha az ember nem féreg annyira, hogy félrelépjen.
20:43-nak üzenem, hogy sajnos a látszat sokszor csal. Nem tudhatod, hogy ki csalhatta már meg a párját. Az én férjem is megcsalt és soha nem gondoltam volna róla, hogy egyszer ilyet tesz velem. szörnyű érzés, én nem tenném ezt vele. még a házasság előtt elfogadható lett volna, de így már nem.MEGESKÜDÖTT!!!
1 éves kislány anyukája
Egy párkapcsolat akkor jó,ha mindketten szeretik,tisztelik és becsülik egymást.Ha ez nem így van,akkor az eskü sem ér semmit.Én is sok házaspárt is merek,akiknél ez megvan,és eszébe sem jut megcsalni a másikat.(Ez azért előbb-utóbb kiderül.)A házasság előtt elkell döntenie mindkét félnek,képes-e adott esetben fékezni a vágyait?Erre bármikor szükség lehet, pl.betegség,vagy éppen terhesség esetén.Amelyik férj erre nem képes,éppen akkor csalja meg a feleségét,amikor az a gyermeküket várja?Kilenc hónap azért hosszú idő.A sajnálatos az,hogy ma a hűtlenséget még a válóperes biró
sem tartja a gyermek erkölcsi nevelésére károsnak.(Anya esetében semn,amikor neki itéli a felügyeleti jogot.)Mit
várunk akkor az átlagembertől.
Több felelősség kellene legyen azokban akik házasságot kötnek,főleg,ha gyermeket is vállalnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!