Pasik írjanak őszintén! Van köztetek olyan, aki soha nem lépett félre?
Szerintem a legalja a megcsalásnak, meg az igényességnek az az, ha az ember prostival megy el.
Én jobban megbocsájtanék egy normál félrelépésnek mint egy prostisnak.
Prostival szexelni kb olyan, mintha az ember nekrofil lenne vagy nem tudom, pont a lényegét veszti el a dolog.
Ez azért jutott eszembe mert egy 20 éves lány ismerősöm mostanában házasodik egy 30 körüli pasival aki folyamatosan megcsalja prostikkal, és nem tudom, szóljak-e.
20:54-esnek: szerinted házasság előtt elfogadható?!?!?!
Így már értem, h miért tartunk itt erkölcsileg, ahol most-.-
Vannak férfiak és nők, akik monogámok, akiknek az a természetes, ha párkapcsolatban élnek, hűségesek, kitartóak. Ez egyfajta neveltetés, "belénk égetett kód". Ez nem függ attól, milyen a kapcsolat minősége, mennyire szereti a párját, egész egyszerűen az van a fejükben, hogy csak így lehet élni, így kell viselkedni. A hűség egyfajta döntés. Aki poligám hajlamú, nincs meg benne ez a fajta gondolkodás, az bármilyen probléma adódik a kapcsolatban, bármilyen apró nehézség jön, félreléphet, mert számára az megengedett, elfogadható.
Persze kivételek mindig vannak...
Én nő vagyok, de én biztosan tudom, hogy a párom (3 év)nem csalt meg és egyhamar nem is fog.
Kimondom amit mondani készül, odanyújtom, amit kérni akart épp, tudnék róla, ha másra gondolna.
Mi két éve vagyunk együtt a párommal, és még soha nem csaltuk meg egymást.
A párom nagyon jóképű, sármos pasi, odavannak érte a nők, de szerencsére nem használja ki a helyzetet.
Egyszer visszahallottam, hogy amikor elment egy továbbképzésre, egy wellneshotelbe a csinos munkatársnőivel, az egyikük melléfeküdt, és felkínálta magát, de a párom nyugodt maradt, visszautasította, és még a szobából is kiment.
Pedig soha nem tudtam volna meg senkitől, ezt is véletlenül, mikor összefutottam az egyik munkatársával, akivel azelőtt soha nem beszéltem, csak odajött hozzám, és gratulált, hogy milyen mázlista vagyok... :) Hát igen, vannak ilyen férfiak... de nagyon-nagyon kevesen.
Bárcsak mindenki olyan jóemberrel élhetne, mint az én kedvesem...
Egy piackutato cegnel dolgozom, korulbelul 1.5 eve dolgozom egy hires ovszergyarto ceggel, 2008-as `foldmunka` alapjan (kerdoives,anonim kutatas 800 28-48 ev kozotti ferfiak kozott). A 83% ( tehat a nagy tobbsseg ) felrelepett,vagy fontolgatja a felrelepest a jelenlegi kapcsolatabol. Ennek 61%-a jelenleg is rendszeres internetes, vagy telefonos (msn, chat, sms, kommunalis oldalak,...) kapcsolatban van mas novel. Ezeknek az noknek a 53%-a elozoleg mar ismert ( barat, kollega, ex, ... ) es a fent marado 47%-a uj ismeretseg ( szorakozasok alkalmaval, internetes oldalon,...)
Egyebkent szemelyes tapasztalataim alapjan sajnos azon a velemenyen vagyok,h sajnos ez nagyon sok esetben megtortenik. Sok no allitgatja maganak,h oket sosem csaltak/csaljak meg, de konkretan bizonyitani nem tudjak. Sokan szerintem csak onmaguk nyugtatasara csinaljak. De a legrosszabb az volt, amikor a csaladomon belul egy helyes lanyrol kiderult,h az akirol 5 evig hitte/hittuk,h hu parja,az 5 evbol 4 evig kettos eletet elt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!