Anyukám bohócot csinál magából az öltözködésével, és nem érdekli mások véleménye. Finoman hogy ébreszthetjük rá, hogy illene változtatni?
De ő korábban is szerette a rock, metal zenét, és ezt a megjelenést, vagy csak az új pasija miatt csinálja az egészet? Ez lenne a lényeges pont.
Amúgy rockerként is lehet nőiesnek lenni.
Sajnos Magyarországon eleve nagyok az előítéletek a másság iránt, pláne ha felnőtt ember vállalja fel. Főleg ha nő az illető.
Szerintem nincs ezzel semmi baj. Ha meg azért nem kapta meg az állást, mert hogy öltözködik akkor ott nem a képesítését nézték hanem a küllemét és ez nem anyukád hibája hanem ezé a nyomorék visszamaradott országé. Én mondjuk örülnék annak ha anyukám ilyen lenne, mert én is rocker vagyok és akkor megértené, hogy miért öltözködöm így :)
Az olyan embereket akik felnőtt korukban is így öltözködnek, felvállalják a stílusukat azokat nagyon tisztelem! Anyukád egy belevaló nő lehet :)
18/L
Esetleg azt mondd neki, hogy ha állásinterjúra megy, _kicsit_ fogja vissza magát. Nem kell, hogy kivetkőzzön magából, de én se a legextrémebb ruhámat veszem ilyen helyre.
De amúgy nem fogod tudni megváltoztatni, és ez szerintem nem is baj.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!