Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anya el akar tiltani a barátom...

Anya el akar tiltani a barátomtól amiatt, mert Ő szeret nekem ajándékokat venni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Több,mint fél éve együtt vagyok a barátommal,anyát nem avattam bele annyira abba,hogy mi van velünk,mert nem is találkozott annyira sokat a barátommal,mivel mindig náluk voltunk.

De a barátom és a szülei elég jól élnek és a barátomnak az a mániája,hogy mindig ajándékot vesz és általában nem túl olcsóakat.Mondtam neki,hogy nem kell,de Ő azt mondja,hogy azért teszi,mert szeret és azt akarja,hogy boldog legyek...én viszont ajándékok nélkül is boldog vagyok vele.

Anya viszont most teljesen kiakadt emiatt és azt mondta,hogy nem találkozhatok vele...De én nem tudok nélküle létezni,a suliban is együtt vagyunk,utána pedig délután náluk is.

Meg amiatt is kiakadt anya,mert megtudta,hogy már lefeküdtem vele és elkezdte mondani,hogy a páromnak nem vagyok fontos,Ő nem képes senkit szeretni(ezt azért mondja,mert régebben elég gyakran váltogatta a barátnőit,de megváltozott) igazán és hogy én nem is ismerem igazán,csak külsőre tetszik.

Nem értem,hogy mondhat ilyeneket,hiszen alig ismeri!

Ismerem a barátomat,elmondta a legszörnyűbb dolgait,tudom,hogy mik a titkai,szóval ismerem kívülről-belülről,mégis szeretem.

Nem érdekel,hogy miket csinált régebben és kikkel,mára megváltozott.

Mit tegyek,hogy megváltozzon anya véleménye róla minden szempontból?

2011. okt. 27. 19:18
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
UI az előzőhöz: Ha véletlen megmaradna a kapcsolat, akkor anyudnak is be tudnád bizonyítani, hogy érdemes a sráccal foglalkozni és lehet, jobb is lesz a megítélése. De akkor ahhoz könyörtelenül be kellene tartani az 1 hónapot (vagy akár 2t is)!
2011. okt. 29. 10:39
 32/45 A kérdező kommentje:

Miért ne lehetne belőlem rendes nő?! -.-

Foglalkozok a tanulással is,nem kell egész délután a könyvek felett görnyednem,hogy 5-ös legyek mindenből.

Nem pénzért vagyok vele,soha nem adott pénzt.Azért vagyok vele,mert szeretem és Ő is engem.

2011. okt. 29. 14:45
 33/45 anonim ***** válasza:
72%
Ipod-ért?
2011. okt. 30. 09:50
 34/45 A kérdező kommentje:

Nem iPodért -.-

Amúgy elmondtam neki,hogy pár hétig hanyagolhatnánk a szexet,először azt hitte,hogy csak viccelek,de aztán rájött,hogy nem.

Azt mondta,hogy Ő beleegyezik,de csak azért,mert szeret és bármit megtenne a kedvemért.

2011. okt. 30. 12:46
 35/45 anonim ***** válasza:

Szia!

Csodás! Ez haladás már... No persze az sem ártana, ha a szex-közeli együttléteket is szabályoznátok, mert így könnyen átbillenhettek.

Kíváncsi vagyok, hogy mit fog bírni és meddig tart a szeretete.

Üdv

2011. okt. 30. 14:19
 36/45 anonim ***** válasza:
47%

Második lépés: Mond meg neki, hogy addig, amíg nem vagytok 18 évesek, ne találkozzatok.

Ha TÉNYLEG szeret biztosan megteszi, ha nem...

2011. okt. 30. 21:25
 37/45 anonim ***** válasza:
Kíváncsi vagyok hogy halad a történet...
2011. nov. 24. 08:32
 38/45 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet veletek? Anyukád megenyhült már? Ajándékok? Mit kaptál karácsonyra? :) Azóta is annyira szereted a pasid? És azóta is ötös vagy mindenből?
2012. márc. 14. 07:30
 39/45 anonim ***** válasza:
75%
Kérdező! Írj már valamit! Komolyan kíváncsi vagyok, hogy hogy alakultak a dolgok azóta. Na?
2012. ápr. 26. 20:53
 40/45 anonim ***** válasza:
14 évesen korai a szex.A fiúnak honnan van pénzre ilyesmikre?2 dologra gondolok vagy kérte anyucitól vagy csak úgy lenyúlta.Ha utóbbi akkor nem tanácsolom hogy nagyon beleszerelmesedj egy kis ragacskezű gyerekbe.Az ajándékokkal nyilvánvalóan meg akar téged szédíteni hogy nagyon szerelmes légy és aztán alakíthat téged mint a gyurmát vagy inkább rád tegye a kezét mint a varázsmókus a dióra.Vigyázz tényleg az ajándékokkal vagy jobban mondva inkább azokkal az érzelmekkel amiket ezek az ajándékok kiváltanak belőled nehogy besétálj a csapdájába.Mert igazából jobbnak akarja magát feltüntetni az ajándékok által.És igazából leszel még 20,25,30, éves is és majd meglátod hogy a szerelem nemcsak mese és boldogság,hanem átélsz még fájdalmat,csalódást,sírást,ürességet,viszonzatlan szerelmet,hú és még sorolhatnám.az élet keményebb mint a beton.Jobb ha ezt elfogadod,és akkor nem érnek olyan nagy meglepetések.
2012. szept. 21. 23:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!