Mit csináljak ha anyukám el akar tiltani a gyakorikerdesek.hu-tól?
Figyelt kérdés
Azzal indokolja, hogy túl sok időt töltök itt és ez a tanulás rovására megy.2011. szept. 13. 19:48
1/9 anonim válasza:
Naponta fél órát tölthetsz el az oldalon, szigorúan tanulás után. Én ezt csinálnám. Vagy a drasztikusabb megoldás: húgomtól el szokták venni a gépet netestül egy időre, attól függ, mennyi időre, mekkora pofátlanságot csinált.
2/9 anonim válasza:
jól teszi én sem fogom engedni a gyerekemnek
3/9 anonim válasza:
Ne gyakorizz tovább. Én külön élek, egyetemista vagyok, de magamon is észrevettem, hogy túl sok időt töltök itt. A toplistán is mindig benn vagyok az első tízben, ami tök jó, de mutatja, hogy az egyik legtöbb időt eltöltő vagyok az oldalon.
Most hogy suli van, igyekszem visszafogni magam, de nem egyszerű. Viszont ha kipróbálod, hogy egy hétig nem nézel fel, utána már elmúlik az a függőség, hogy "muszáj megnéznem a gyakorit, csak még egy kérdést".
Az a helyzet, hogy anyukádnak igaza van. Jó itt válaszolgatni, de valójában nem igazán visz előbbre.
5/9 anonim válasza:
Ne tölts annyi időt ezzel. Akár egyet értesz a véleményével, akár nem! Az anyukád biztosan a legjobbat akarja neked.Tölts kevesebb időt itt, és több időt a könyvek fölött! Ha látja az igyekezetedet a tanulás terén, biztosan nem tilt el. És bevallom, lehet hogy anyukádnak igaza is van (bár nem tudom, mennyi időt töltesz ezen az oldalon), de az anyukák nem szoktak ok nélkül eltiltással fenyegetőzni:) Igyekezz többet tanulni, és akkor biztosan kompromisszumot tudtok majd kötni. Én javaslom, hogy beszéljetek meg egy maximum időintervallumot, amit ezen a z oldalon töltesz, és cserébe te pedig tölts több időt a tanulással. Az biztosan nem válik a károdra! :)
6/9 anonim válasza:
Igaza van az egyik válaszolónak! Ha egy időre magadtól nem nézel fel, akkor utána nem is fogod érteni, hogy mit lehet itt órákig csinálni...
7/9 anonim válasza:
Én is függő lettem, hihetetlen de nemtok leszakadni róla. Mondjuk ha van vmi jobb akkor igen de tanulás miatt nem, bár tanulás helyett mindig volt és van jobb annyira utálom.
8/9 anonim válasza:
Én szerintem beszéljétek meg, hogy tanulás után engedje meg neked egy kicsit, hogy felnézhess.
9/9 anonim válasza:
hát azért itt látok olyanokat, akiknek ki van írva a veve, s jó ideje fentvannak. szal rá lehet szokni :) nekem is kötelező, mikor bekapcsolom a gépet s netezek, késztetést érzek, h ide feljöjjek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!