Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anya el akar tiltani a barátom...

Anya el akar tiltani a barátomtól amiatt, mert Ő szeret nekem ajándékokat venni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Több,mint fél éve együtt vagyok a barátommal,anyát nem avattam bele annyira abba,hogy mi van velünk,mert nem is találkozott annyira sokat a barátommal,mivel mindig náluk voltunk.

De a barátom és a szülei elég jól élnek és a barátomnak az a mániája,hogy mindig ajándékot vesz és általában nem túl olcsóakat.Mondtam neki,hogy nem kell,de Ő azt mondja,hogy azért teszi,mert szeret és azt akarja,hogy boldog legyek...én viszont ajándékok nélkül is boldog vagyok vele.

Anya viszont most teljesen kiakadt emiatt és azt mondta,hogy nem találkozhatok vele...De én nem tudok nélküle létezni,a suliban is együtt vagyunk,utána pedig délután náluk is.

Meg amiatt is kiakadt anya,mert megtudta,hogy már lefeküdtem vele és elkezdte mondani,hogy a páromnak nem vagyok fontos,Ő nem képes senkit szeretni(ezt azért mondja,mert régebben elég gyakran váltogatta a barátnőit,de megváltozott) igazán és hogy én nem is ismerem igazán,csak külsőre tetszik.

Nem értem,hogy mondhat ilyeneket,hiszen alig ismeri!

Ismerem a barátomat,elmondta a legszörnyűbb dolgait,tudom,hogy mik a titkai,szóval ismerem kívülről-belülről,mégis szeretem.

Nem érdekel,hogy miket csinált régebben és kikkel,mára megváltozott.

Mit tegyek,hogy megváltozzon anya véleménye róla minden szempontból?

2011. okt. 27. 19:18
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem érted anyukád aggodalmát, mert 14 évesen sem te, sem a pasid nem dolgozott még egy rohadt percet sem az életben. Ezzel ellentétben Ő nagyon is jól érzékeli, mi munka van egy iPod, meg egy drága parfüm mögött.

Bár én még mindig ezen a bizonyos "gyakran váltogatta a barátnőit" szövegen mosolygok :)

2011. okt. 27. 21:12
 22/45 anonim ***** válasza:
72%

Mi az hogy nem számít a kor? Majd 10 év múlva térjünk erre vissza, hogy is fogod gondolni? Kis szaros...

Ipad? A többi még annyira nem is vészes. Viszont anyád helyébe mennék a kis barátod szüleihez, vinném a drága ajándékokat, és megmondanám nekik, hogy tartsa a kölyök a fütykösét a gatyában. Nonszensz, hogy 14 éves gyerekek dugnak...

2011. okt. 27. 21:12
 23/45 anonim ***** válasza:
79%

Vissza tudnád utasítani. Hiába mondod, hogy akkor is veszi, akkor megmondod neki, hogy nem kell. Ha még mindig veszi a cuccokat, az azt jelenti, hogy rohadtul nem érdekli, mit mondassz neki. Magánál tart a tárgyakkal. Később majd mondhatja, hogy ezt meg azt vettem neked, így neked lelkiismeret furdalásod lesz, és nem hagyod el.

Nagyon jól csinálja a kissrác.

2011. okt. 27. 22:46
 24/45 anonim ***** válasza:
92%

Ha majd szakítani akarsz vele, azt mondja, hogy add vissza az Ipodot, Te visszaadod, azon lesz egy karcolás, akkor majd kártérítést kér, vagy jól megdug még egyszer. Nem szakad le a pofád, hogy 14 éves kis taknyos kölyök létedre dugatod magad? Anyád helyében nem tudom mit csinálnék, hazaállítanál egy drága ajándékkal, meg egy óvszerrel, biztos nem hinném azt, hogy k.urvának készülsz...

Elnézést kérek a többiektől a primitív megfogalmazásért, de nagyon felbosszantott.

2011. okt. 27. 22:55
 25/45 anonim ***** válasza:
85%
Hova züllik ez a világ?!Nem tudom elhinni,hogy még te vagy felháborodva azon,hogy anyukád el akar tiltani?Egy 14 éves taknyos vagy,de a f.sz meg a drága cuccok érdekelnek!Mi lesz így belőled?Rendes nő biztosan nem!Inkább a tanulással foglalkoznál,nem azzal,hogy átb.aszd anyád fejét!Kis ribi!
2011. okt. 27. 23:09
 26/45 anonim ***** válasza:
100%

Hogy őszinte legyek, már meg se lepődök.. Már mostanság az is kész csoda, hogy nem 12 évesek. Már azok is ott rázzák a seggüket a discokban, remélve, hogy korán elvesztik a szüzességüket, és milyen menőek lesznek így. Egy kis 14 éves kisfiúnak meg mi más számít..? Van lyuk, baszható, ha jól néz ki a kislány, az hab a tortán. Nekem anno Anyukám megmondta, hogy legalább 17 éves koromig legyek szűz. Először idegesített a dolog, hogy miért szabná meg ő? Idővel már magam örültem neki, mert volt egy határom, és így nem olyanokkal vesztettem el a szüzességem, akiket nem is szerettem. És ami szinte kész "poén", pont 17 évesen ismertem meg azt a fiút, akibe szerelmes lettem, akivel elvesztettem, akivel máig együtt vagyok.

De lényegtelen.. + Miért nálad volt az óvszer?

Kérdezném azt is, hogy hogy lehetsz ennyire naiv, de (mivel igenis számít a kor, én is máshogy gondolkodtam 14 évesen, mindenki máshogy gondolkodott) mivel 14 vagy, úgy érzem lényegtelen. Egyértelmű is, hogy naiv vagy, de ennek olyannak kéne lennie, hogy nyugisan élsz a barbie babáiddal, a pónilovakra, egyszarvúkra, szivárványra gondolva, közben a faszon jár az eszed. Főleg, hogy meg is fizet a szexért. Jó kezdés, tiszta ribanc képző. Anyukád meg buta, hogy nem pofoz fel jól, helyre teszi az agyad, és beszél ennek a kisfiúnak a szüleivel.

Azt hiszem, ennyi lenne.

2011. okt. 27. 23:40
 27/45 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Az előttem szólókkal egyet kell értenem.

Az egyetlen megoldás az, ha megkéred, hogy tényleg ne vegyen neked semmit, pont az előző hozzászólók által leírottak miatt. Ha mégis vesz, akkor egyértelmű, meg akarja venni a szereteted, és azzal áltat, hogy törődik veled. Ha abbahagyja, akkor "nincs" gond.

Sajnos a kornak meg tényleg van szerepe. Még egyikötök sem annyira érett, hogy felfogja, mi a szerelem. Egy kérdésem lenne. Ha nem tudnátok egymással lenni, egymáshoz érni valamiért, mit tennél?

Én azt látom, hogy a kamasz-szerelem nem több mint testi vonzalom. Majd 18-20évesen érett valaki olyan komoly szavak használatára, mint a szerelem...

Üdv

2011. okt. 28. 06:03
 28/45 anonim ***** válasza:
66%
Nem tudok mást írni,csak azt,hogy az előttem írók jól leírtak mindent.Mikre nem képesek a 14 évesek.22 éves anyuka vagyok,de lehet többet tudnak mint én.Anyukád helyében úgy felképeltelek volna,hogy elfelejtenéd a hapsikat egy darabig.A pasid,meg evvel veszi meg a szex-et tőled.Szégyen.
2011. okt. 28. 09:32
 29/45 anonim ***** válasza:
63%
Részben azért szokták tanácsolni,h ne feküdj le bárkivel az első randin,mert egy köteléket hoz létre.csodálkozol,h még senki iránt nem éreztél így?mert még senkivel sem feküdtél le azért.tudod,ha hetekig csak skypeon látnád a barátod és nem érhetnél hozzá,de mégis vele akarnál lenni és megvárnád,na akkor lennél szerelmes.szerintem tégy egy próbát.mondd azt a srácnaj,h egy hónapig nincs szex,és tartsd is be.ha együtt maradtok,akkor sikert,de sajnos el fog hagyni valószínűleg.ha meg akarod tudni,h életed szerelme tényleg szeret-e,kipróbálod,de félek gyáva vagy hozzá....
2011. okt. 29. 09:34
 30/45 anonim ***** válasza:

Szia!

Tökéletesen egyetértek a közvetlenül előttem szólóval. Próbáld ki és ha valóban szeretitek egymást, akkor ki kell tartania a kapcsolatnak, ha meg nem, akkor kár volt az a sok cécó és persze az első alkalmad....

100%ban igaza van.

Ha esetleg elhagy, talán rájössz, hogy itt mindenki valójában a javadat akarta, mégha kicsit felháborodottan is, s azt is beláthatod, hogy mások továbbláttak, mint te....

Tégy próbát!

Üdv

2011. okt. 29. 10:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!