Milyen ajándékokat vihetnék az angol fogadócsaládomnak?
Dolgozni fogok náluk. Nincs túl sok pénzem rá, tehát minél olcsóbban ki kellene jönni (2 szülő + 3 gyere).
Főleg a szülőkkel vagyok bajban, apukának bort gondoltam, de az anyának mit vihetnék, ami kedves ajándék, nem nagyon lehet vele mellényúlni, és nem túl drága? Nem kell feltétlenül magyaros dolognak lennie.
A gyerekeknek is jöhetnek tippek (6f, 10l, 12f), Fekete Péter kártyára gondoltam egynek, de mit vigyek még? (Édességet nem ehetnek, így túró rudi és társaik kizárva.)
Szegény gyerekek.... nem ehetnek édességet? Soha?
Apukának Tokaji bor. Anyukának konyakmeggy. Gyerekeknek fogalmam nincsen, de ha jut eszembe valami, akkor megírom.
Én mikor kinn voltam családnál akkor pikk szalámit vittem.
csapattársaim ilyeneket vittek:
- magyarcimeres törölkő
- bor /valami tipikus magyar/
- vagy kolbász
-pálesz
- rubik kocka pl
vagy valami hasonlókban gondolkodj
de pl. ilyen paprikát /azthiszem azt/ nem esznek
azért érdemes utána nézni ilyeneknek hogy ne felesleges legyen
a szülőknek én is azt vinném, amit az első írt, esetleg Pick szalámit, vagy díszcsomagos pirospaprikát.
A gyerekeknek vihetnék olyan magyar írók könyveit, amit lefordítottak angolra. Pl Egyri csillagok, Pál utcai fiúk...
Azért viszek ajándékot, mert velük fogok élni, és szerintem ez egy kedves gesztus. Nem elvárás de nekem alap, hogy viszek valamit. :)
Ezt a hajtogatós kígyót én sem ismerem.
Bor: én úgy szoktam vinni, hogy belerakom egy nejlonzacskóba (ha mégis eltörne, ne menjen a ruhákra), és így beletekerem törölközőkbe, majd a ruhák közé rakom. Még sosem tört össze italom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!