Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen ajándékokat vihetnék...

Milyen ajándékokat vihetnék az angol fogadócsaládomnak?

Figyelt kérdés

Dolgozni fogok náluk. Nincs túl sok pénzem rá, tehát minél olcsóbban ki kellene jönni (2 szülő + 3 gyere).

Főleg a szülőkkel vagyok bajban, apukának bort gondoltam, de az anyának mit vihetnék, ami kedves ajándék, nem nagyon lehet vele mellényúlni, és nem túl drága? Nem kell feltétlenül magyaros dolognak lennie.

A gyerekeknek is jöhetnek tippek (6f, 10l, 12f), Fekete Péter kártyára gondoltam egynek, de mit vigyek még? (Édességet nem ehetnek, így túró rudi és társaik kizárva.)

2011. szept. 18. 17:09
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nem engedik a szülők.
2011. szept. 18. 18:59
 12/15 anonim ***** válasza:
Tenyleg nem tort el? Pedig nekem meg a stabil dolgaim is eltortek,mert dobaltak a borondot...Zacskora en is gondoltam,de ha eltorik, az uveg kilukasztja a zacskot, tehat szkeptikus vagyok,de lehet megprobalom igy. Amugy a pirospaprika tenyleg nem jo otlet, mert az a kukaban fog landolni,vagy legjobb esetben is "disz" lesz belole.
2011. szept. 19. 11:33
 13/15 anonim ***** válasza:
Ha piát akarsz vinni, ne házipálinka legyen, mert baromi erős és büdös, és azt nem hiszem, hogy díjaznák.Vegyél inkább egy üveg finom Tokajit(édeset), meg egy rúd Pick téliszalámit(ne paprikásat, mert azt sem biztos, hogy szeretnék, de a télivel nem lőhetsz mellé).A Rubik-kocka is jó ötlet, meg a konyakmeggy, a gyerekeknek- ha nem ehetnek édességet- én valami Magyarország-logós ajándéktárgyat vinnék.
2011. szept. 19. 15:22
 14/15 anonim ***** válasza:
Egyébként az angolra fordított könyv is nagyon jó ötlet-persze csak ha szeretnek olvasni.
2011. szept. 19. 15:24
 15/15 anonim ***** válasza:
Mondjuk, Unicumot is vihetnél, az is magyar találmány.Bár a bor jobb ötlet sztem.
2011. szept. 19. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!