Miért vagyok ilyen, hogyan tudnék megváltozni?
Egyszerűen nem bírom felfogni, hogy a pénzért meg kell dolgozni (jelen pillanatban a szüleim teszik ezt) és hisztizek ha valamit nem kapok meg... mert hogy a többieknél ezt látom, meg hogy milyen jó ruhákba járnak... már nem egyszer vesztem emiatt össze velük... meg hiperérzékeny vagyok, ha már egy kis veszekedés is kialakul, akkor sírok. Az agyam érti a kapott információkat, de nem tudja elfogadni. Mit tehetnék ez ellen? Hogyan változhatnék meg?
Normális válaszokat kérek!
Szia!
Azt kérdezted, hogy változhatnál meg. Sztem úgy, ha valami konstruktív dologba fektetnéd az energiát, ahol látod, minden építőkockának megvan a feladata. Ilyen feladatot kellene neked is találni.
Vagy esetleg kezdj el sportolni, mondják a sportolók sokkal felelősségteljesebbek.
A legrosszabb verzió az - a legdrasztikusabb - hogy két hétre cserélsz szülőt egy másik hasonló korúval. A másik szülői nevelnek téged belátásuk szerint, és őt meg a te szüleid. Ha jó szigorú szülőket fogsz ki, kiábrándító lesz neked az a két hét és megtudod, hogy sajtból van a hold.
Bármi kérdésed van, írj privit!
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!