Hogyan tudnék megváltozni?
Először is: 168 cm-hez a 60 kg nem sok... Ez inkább a fejedben kell, hogy eldőljön. Amúgy én is ilyen voltam, suli utolsó évére találtam meg a saját stílusom, sok pozitív kritikát is kaptam amiatt, de belül még mindig ugyanaz az ember vagyok... Csak mondom.
Neten viszont elég sok inspirációt lehet kapni, hogy mondjak párat:
polyvore
tumblr
Utóbbinál jó tippeket kaphatsz, hogy hogyan öltözhetsz az alakodhoz.
Képet nem tudnál felrakni? Mert így elég nehéz megmondani mi nem jó rajtad.
De semmi nem lehetetlen azt jegyezd meg, pl engem 20 éves koromig rondának tartott mindenki, aztán megváltoztam teljesen azóta a pasikat nem tudom levakarni magamról. Fura.
Sokat dobhat egy divatos frizura ami illik hozzád. Egy feltűnőbb szín, vagy melír. Smink. Na meg szép nőies fiatalos és időnként szexi ruhák. Attól hogy visszahúzódó vagy még ne legyen olyan a stílusod is. Ha szépnek látod magad akkor több az önbizalmad is. Ha az megvan és jól érzed magad akkor jobb a kisugárzásod és azt már mindenki észreveszi. Ha nem szeretsz bulizni akkor nem kell eljárni. Viszont neten könnyen lehet ismerkedni, találkozókat szervezni és beszélgetni, kirándulni, stb. Én így ismertem meg a barátomat is.
Elsősorban sportra kéne fektetni a hangsúlyt,hogy valami alakot formálj magadnak....
A csöndes szerénységgel lényegében nincs probléma,van olyan fiú aki azt szereti ha nem csipog folyamatosan a lány:)
Másfelől ha ki vagy békülve magaddal és sugárzik belőled a magabiztosság akkor az "kiűl" az arcodra és megszépíti az egész külsődet is hiszed vagy sem....,és sok fiú számára leszel vonzó;)
Szerintem csinos vagy. Egyáltalán nem vagy duci.
Sokan örülnének hogy ha így nézhetnének ki.
Ha nem lennék nős bepróbálkoznék:)
Bár tudod van az a mondás: " A külső megfog, a belső megtart!" A külsőd jó, ha kedves is vagy ,akkor megöregedhettünk volna együtt:)
12:31-es aranyos vagy, köszi =)
Néztem a nyolchetes edzéstervet kezdő futóknak, szerintem holnap reggel elkezdem. Meg kicsit felfrissítem a hajamat, veszek 1-2 új ruhát, aztán meglátjuk mi lesz... :)
szerintem az alakod elég nőies. csinos vagy. sporttal persze még csinosodhatsz. de szerintem neked inkább egy stílus kialakítására lenne szükséged.
jó lenne tudni, milyen a ruhatárad? miket hordasz szívesen? sminkeled magad? hajad milyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!