Hogyan tudnék megváltozni?
12.47-es vagyok. sokáig hasonló helyzetben voltam. nem vettek észre a fiúk, mert nem elég h visszafogott voltam, még úgy is öltöztem. aztán rájöttem, hogy érdemes foglalkozni a külsővel, a ruhákkal, mert így lehet hatásosabban felkelteni egy pasi érdeklődését. azóta többen megnéznek, megfordulnak utánam :)
persze, nem azt mondom, hogy ribancosan kell :D de pl egy kivágottabb felső, még önmagában nem lesz kihívó és te is csinosabbnak éreznéd magad benne. :)
ha gondolod írjál privátot, hátha tudok segíteni :) 20l
Ismerkedni tudsz? Marmint tudsz-e lazitani es ismerkedni olyan emberekkel is, akik elso korben nem feltetlenul fognak meg, vagy pont, hogy abszolut mas stilusuak, mint te vagy?
Nem viselkedsz-e nagyon tavolsagtartoan, nem mutatsz-e erdektelenseget, ha ismerkedos helyzetbe kerulsz?
Csupan azert kerdezem, mert nagyon jo baratnom ezt csinalja, tul konkret elkepzelesei vannak arrol, hogy o milyen pasit szeretne. Kb mindenkit taszit magatol el az osszes gesztusaval, aki ennek nem felel meg teljesen.
O is csinos lany, jol is oltozkodik, figyel magara, stb.
Es nem erti, hogy ennek ellenere 30 evesen miert csupan 2 rovid kapcsolat van a hata mogott, de semmi komoly.
Nagyon rideg es visszafogott a ferfiak 99%-val.
Nem lehet, hogy nalad is ez a gond es nem a kulsosegek?
sztem az nem baj, ha gy öltözködsz, egy farmersortban, vagy csőszárú nadrágban és egyszerű fehér pólóban is lehetsz szexi :D
mondjuk hogy a ruhádat feldobd, sztem vegyél ilyen kiegészítőket. mondjuk valami virágot, amit hajba és ruhán is lehet hordani, vagy egyegy feltűnőbb, szép fülbevalót/gyűrűt/órát. jaa, meg egy magassarkút, amit nem azt mondom hogy minden nap hordj, de néha-néha, nem túl kihívó ruhával. vagyis én is ezt szoktam, mert valahogy abban sokkal nőiesebbnek érzem magam :)
a kép alapján amúgy nem vagy csúnya, vagy ilyesmi, szóval sztem csak egy kis magabiztosság kell. próbáld meg azt, hogy végigmész valami sétálóutcán ízlésesen, de csinosan felöltözve, és mondjuk mosolyogj rá az azokra az emberekre, akik szimpatikusak és nézz a szemükbe. és szerintem mindenki vissza fog mosolyogni, önkéntelenül is, és az nagyonnagyonnagyon jó érzés, és önbizalmat ad :D
17/L
"Amúgy is csöndes vagyok, de fiúk között pláne, mert nem tudom mit mondja, és nem szeretnék hülyeséget beszélni."
Te teszed jól,van olyan nő aki inkább ne nyitná ki a száját mert olyan butaságokat hord össze:D És ezt ne vedd magadra mert nem rád értettem!!Próbálj teljesen semleges hétköznapi dolgokról beszélni pl. zenék,filmek,sport stb.,aztán ha már beindul a beszélgetés onnan már megy simán!;)És próbálj kicsit lazább lenni,ne görcsölj!
Kösziköszi a tanácsokat!!
Igyekszek majd nem beégetni magam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!