Kit szeretsz jobban anyukád vagy apukád?
Csak egyszerű kíváncsiság!
És te fiú vagy lány vagy?
Kiskoromba mind a kettot egyorman szerettem, de aztan rajottem, hogy egyik semerdemelt meg minket, gyerekeiket.
En is a batyaimat szeretem!!
32/L
22/L
apám alkoholista, 7 éves korom óta sem rám, sem nővéremre nem kíváncsi. Sem gyerektartás, semmi, pedig egy kisvárosban lakunk. Szerintem azt sem tudja, hogy nézünk ki.
Anyukám egyedül nevelt hármunkat, féltestvéremmel együtt.
Naná, hogy anyukámat szeretem jobban!
Anyut! :)
Apámmal nagyon rossz a kapcsolatom, de már nem akarok változtatni rajta. Ez van. 28/L
Apukámat.
Ha bármi baj van Anya ordibál velem, üt, kiborogatja a szekrényemet, ha bármi jó történik velem arra azonnal kell valami kifogást találni, meg magyarázatot arra, hogy ez miért is hülyeség, nem nekem való, stb. Utálja a barátomat, akivel több mint egy éve együtt vagyok, és már többször megmondta, hogy azon van, hogy szakítsunk.
Apa, bár nagyon sokat dolgozik, és több oka lenne idegesnek, fáradtnak lennie, nagyonnagyon ritkán emeli fel a hangját. Anya állandóan őt szapulja, amiért megvéd engem.
16/l
a korom alapján gondolom lesz aki majd húzza a száját, hogy minek nyafogok, de legyen. én is válaszoltam a kérdésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!