Kit szeretsz jobban anyukád vagy apukád?
Csak egyszerű kíváncsiság!
És te fiú vagy lány vagy?
Apukámat! Ő kiáll melettem az én érdekeimet nézni és nem az ex pasimét aki még megakar szerezni!
16 L
Én imádom mindkettőt, de már egyik sem él... igazságtalan az élet.
18/L
Hát, kiskoromban nem jöttem ki jól édesapámmal, folyton veszekedtünk, mert ugyanolyan a természetünk. De mára már megkomolyodtam, felnőttem, és megtanultam hálásnak lenni a szüleimért, és szüleimnek.
Ezért ma már mindkettőt ugyanannyira szeretem. Ha édesapám van messze valamiért, akkor őt jobban, ha édesanyám van messze, akkor őt. :) (23/L)
Nem volt egy szerencsés dolog ezt a kérdést feltenni. Indulatokat vált ki, sebeket tép fel.
Szegény 18 éves - 21:18-as - lányt nagyon sajnálom.
Én az édesanyámat szerettem jobban, de már 17 éves koromban - 42 évesen, több, 36 éve - meghalt. Édesapámmal lassan megbékéltem, de egy évvel ezelőtt Őt is elvesztettem, és Ő is hiányzik.
Én mindkettőt! Anyukám már nem él(13 voltam), 34 évesen halt meg! Apukám most is él, van párja, tartjuk a kapcsolataot, és mindenben támogat!Nagyon szeretem!!!
30 éves nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!