Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Léteznek még hűséges férfiak,...

Léteznek még hűséges férfiak, akik képesek a másik mellet kitartani, jóban, rosszban, egészségben, betegségben?

Figyelt kérdés
2011. okt. 25. 16:52
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:

Igen, léteznek.

Az én páromban maximálisan megbízom. Ő ilyen! Bármiben számíthatok rá.

Nem a nők után futkozik, az számít neki hogy értünk él, mi vagyunk a mindenei.

Amikor kórházban voltam, reggeltől késő estig virrasztott mellettem, késő este már ülve elaludt a széken de akkor se akart otthagyni, folyton csak puszilgatott, simogatott.

Nagyon szeretjük egymást 7 év után is!

2011. okt. 25. 18:17
 32/45 .:Laci:. ***** válasza:
léteznek, itt vagyok, épp most dob menyasszonyom egy barát miatt aki már régóta barát csak egy ideje nem beszélgettünk és most újra, nem képes elhinni, hogy az a valaki csak egy barát az volt és az is marad...:(
2011. okt. 25. 18:20
 33/45 anonim ***** válasza:

ma 18:11

Ez nagy pech! Talán nem tanultál az elsőből. Sosem csak az egyik fél a hibás. Minimum a naivitásért megfizet a másik fél is sajnos.

2011. okt. 25. 18:27
 34/45 anonim ***** válasza:
igen. az én férjem ilyen.....
2011. okt. 25. 18:41
 35/45 anonim ***** válasza:
Igen vannak. De ez csak akkor igaz, ha nem történik rendkívüli dolog(megcsalás stb.). Szerintem eddig csak rosszul választottál vagy benned van valami hiba. Hány éves vagy egyébként? 22F
2011. okt. 25. 19:21
 36/45 anonim ***** válasza:
Hát remélem, de tőlem most nem + választ kapnál. 3 gyerekes anyuka egy defektes férjjel.
2011. okt. 25. 19:28
 37/45 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm az eddigi válaszokat. Az olvasottak alapján azt hiszem, hogy többségben vannak a pozitívak. Ezek alapján csak remélni tudom, hogy én is megtalálom, vagy rám fog találni az a férfi, akire számíthatok az élet minden területén. Akik hozzám hasonlóan jártak, kívánom teljes szívemből, hogy az élet igazságos és kárpótol majd.
2011. okt. 25. 21:35
 38/45 anonim ***** válasza:
létezik, de sajnos foglalt! :P:)
2011. okt. 25. 22:26
 39/45 anonim ***** válasza:
17%
Szerintem nem. Egyszer úgy is elhagy vagy megcsal.
2011. okt. 29. 16:32
 40/45 anonim ***** válasza:
44%
utolsó: ha így állsz hozzá, akkor biztos.
2011. okt. 29. 18:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!