Léteznek még hűséges férfiak, akik képesek a másik mellet kitartani, jóban, rosszban, egészségben, betegségben?
Figyelt kérdés
2011. okt. 25. 16:52
11/45 anonim válasza:
Egy biztosan létezik, de Ő már foglalt!
12/45 anonim válasza:
ma 17:02
Ilyenek te is tudod, hogy vannak. A kérdés inkább az, hogy te találsz-e ilyet? Illetve: képes vagy-e egy olyan kapcsolatra, amiben ilyen lesz egy férfi?
13/45 anonim válasza:
6 éve jóban rosszban. tudtam és mai napig vallom,h ő sose bántana szándékosan és bárhogy is alakul,ő mindig csodás férj és apa lesz. akkor is ha netalántán megbotlik.
14/45 anonim válasza:
Léteznek még olyan nők akik nem akarják minduntalan a férfiakat hibáztatni mindenért? (Ezzel arra célzok hogy lehet hogy a kérdezőt otthagyta a pasija de nem tudhatjuk hogy miért, mi volt ennek a hátterében, milyen volt előtte a kapcsolatuk stb. - nők és férfiak között is vannak elviselhetetlen emberek akiktől egy idő után csak szabadulni érdemes -, ezek nem derültek ki, aki pedig már most mást gondol egy két soros kérdés után az nyilvánvalóan a saját nemét - így saját magát is - akarja sajnáltatni). Amit a zárójelben írtam az az én véleményem, nem tudhatjuk hogy a kérdező vagy akár a volt pasija milyen emberek így aztán ez csak vagdalkozásra lenne elég. Aminek semmi értelmét nem látom.
16/45 anonim válasza:
17:08: ajánlom, hogy nézz be a szerelem-szex kategóriába, ott a nők mindennek el vannak hordva nagyrészt, van egy-két szánalmas válaszadó, a nők eléggé keveset szidják a férfiakat.
18/45 anonim válasza:
17:11
Ott többnyire szánalmas hülyegyerekek vannak kb. 0 párkapcsolati tapasztalattal. Az ő véleményük nem mérvadó. Ahogy az sem hogy "nézd már ők is szidnak minket akkor mi is szidhatjuk őket". 17:08 voltam.
20/45 anonim válasza:
Létezik. :) A párom is ilyen. 18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!