Léteznek még hűséges férfiak, akik képesek a másik mellet kitartani, jóban, rosszban, egészségben, betegségben?
Figyelt kérdés
2011. okt. 25. 16:52
21/45 A kérdező kommentje:
Nem vagyok rossz ember, csak sajnos nagyon vak. Bíztam benne, hittem neki. Azt hiszem hogy a férfiak az olyan nőket szeretik és becsülik, akik kihasználják őket. Az a pár ember, akinek elmondtam hogy mi van, teljesen kiborultak. Hosszú szünet után megkérdezték, hogy mi van?! És ami a legrosszabb, hogy nem is szerelemből csinálja, pedig úgy könnyebb lenne megértenem őt.
2011. okt. 25. 17:43
22/45 anonim válasza:
Igen! Pl. én! Még akkor is, ha a drágám a nyáron eljátszotta a "majdnem szakítottunk"-ot is.
23/45 anonim válasza:
Léteznek, vagyis úgy gondolom, az én párom pont ilyen ahogy leírtad, bár nagyon szélsőséges dolgok nem fordultak elő még a kapcsolatunkban, 1 éve vagyunk együtt, tartós betegség vagy valami más rossz dolog. Autóbaleset történt már, szerencsére nem tötént baja a barátomnak. De igen, léteznek. Csak lehet rossz helyen keresgélsz. Én hiszem azt, hogy mindenkinek megvan a párja:)
24/45 anonim válasza:
Persze hogy léteznek. De impotensek. Vagy rondák.
De viccet félretéve: senkivel nem oszthatod meg a legmélyebb érzéseidet, örök magányra vagyunk ítélve.
25/45 anonim válasza:
apapa62! Ez igen! Semmiről sem maradtál le. Mindent elértél és megkaptál. Sok boldogságot!
26/45 A kérdező kommentje:
Nagyon jó érzés olvasgatni, hogy vannak még hűséges emberek. Teljes szívből gratulálok nekik!
2011. okt. 25. 18:00
27/45 anonim válasza:
Bizony léteznek!Én legalábbis megtaláltam!!! 9,5 éve élünk együtt imádjuk egymást és 1000%-san hűségesek vagyunk egymáshoz!!!!Átéltünk már egy két nehézséget,de együtt mindent átvészeltünk,ezek a dolgok csak erősitették az összetartozásunkat ;) !!!!
28/45 anonim válasza:
ma 17:43
Sajnálom, hogy rosszul választottál. :(
29/45 anonim válasza:
Igen, 42 éve élünk együtt jóban, rosszban, betegségben, egészségben, nélkülözésben és gazdagságban.
30/45 A kérdező kommentje:
Valóban rosszul választottam, dohogy KÉTSZER is!
2011. okt. 25. 18:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!