Mindig magáról beszél, nagyon idegesítő már. Találkoztál már ilyennek?
Figyelt kérdés
a barátom örökké magáról beszél, bármilyen témát hozok fel lerendezi hamar és természetesen mindenhez van neki saját élménye, így rögtön magára tereli a témát. Nagyon idegesítő már mondtam neki h ne beszéljen már örökké magáról de nem változik. Kissé önzőnek tartom, magamat meg csak egy bábunak akinek mondhatja a monológjait. Találkoztatok már hasonló típussal?2011. okt. 25. 09:38
11/20 A kérdező kommentje:
a beszélgetések 90%a róla szól. milyen napja volt akkor ha elkezdődik egy téma sokszor lereagálja hogy -aha, majd mondja hogy neki milyen élménye van hozzá. volt olyan is hogy én beszéltem valamiről és eszébe jutott egy tök más dolog és benyögi és utána csodálkozik h felhúzom magam. na mindegy is, nem értem hogy lehet némely ember ilyen figyelmetlen
2011. okt. 25. 10:08
12/20 anonim válasza:
Csinálj hülyét belőle. Direkt kérdezz olyanokat, ahol muszáj magáról beszélnie és közben keress benne fogást, amivel kicsit kicikizheted. El fog menni a kedve! :-)
14/20 anonim válasza:
Van ilyen. Nekem unokatesóm ilyen, mindig az van, ami róla szól. A másikat nem nagyon hallgatja meg. 40 valahány éves és egyedül van. Hát többek között ezért, illetve még az örökös negatív gondolkodásmódja miatt. 38 évesen nem sok mindent tudsz változtatni a barátodon. 38 évig így élt. Ha ezt te nem tudod benne megszokni, akkor fel is út, le is út.
15/20 anonim válasza:
Nekem volt egy ilyen barátom. Én egyszer titokban felvettem, hogy hogyan zajlik a beszélgetés köztünk, és aztán később lejátszottam neki. Kicsit elgondolkozott akkor rajta, mondta is, hogy nem gondolta volna, hogy ennyire csak magáról beszél, de aztán pár hét, és minden maradt a régiben. Szét is mentünk.
16/20 anonim válasza:
Az exem volt ilyen. Néha úgy éreztem, megfulladok, két szót sem szólhattam anélkül, hogy ne terelte volna a szót magára.
Szerintem 38 évesen nem nagyon fog változni, főleg, ha már mondtad neki, és nem segített. Esetleg próbáld ki, amit az egyik válaszadó írt, hogy vedd fel egy beszélgetéseteket.
17/20 anonim válasza:
Energia-vámpír. Leszív téged, lelki szemetesládájának használ, semmibe vesz. Mindezt teszi pontosan addig, amíg hagyod. A fenti "Menekülj!" tanácsot én megfogadnám a a helyedben. (Persze ez a "vámpír" kifejezés nem szó szerinti, de pontosan erre használjuk: Ő jól fogja érezni ettől magát, te meg rosszul. Tehát tudatos akaratod ellenére mégis csak kiszívja az életenergiádat, ha nem is véreddel együtt.)
18/20 anonim válasza:
Ő dominál a kapcsolatba.Vagy neked kell erőszakosabbnak és uralkodóbbnak lenned és követni az ő példáját,vagy keress magadnak új párt.
19/20 anonim válasza:
A gimnáziumban egy osztályba járok egy ilyen hülye csajjal. Csak magáról beszél dicsekszik :( ! Ha elkezd magáról beszélni rögtön ott hagyom de mivel nincsenek barátai ezért újból és újból felkeresi a társaságom!
20/20 anonim válasza:
Önimádó az ilyen [EGOISTA]...
Ez egy komoly betegség is lehet... Volt már ilyen ismerősöm, s előbb - utóbb ha nem változik, a legnagyobb segítség erre a pszihológus. Ha valaki megállás nélkül magáról beszél, s a másikat sem hallgatja végig, az már egy igazán komoly betegség! Ezt minél előbb kezelésbe kell venni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!