Hogyan lehet megtanítani egy embert nem csak magára gondolni?
5 éve vagyunk együtt a férjemmel,van egy 2 és fél éves gyerekünk.Valahogy mindig is érződött rajta,hogy szeret magára gondolni,de nem annyira erősen,mint ahogy manapság. Gondolok itt pl. arra,hogy magának megveszi a drága,több tízezer forintos holmit,de ha én szeretnék valamit akár harmad áron,vagy a gyereknek,már hisztizik. Az ilyen nem is lenne gond,ám lelki önzőségei is vannak,pl. én azon vagyok,hogy az elmaradt barátságait helyreállítsa,még én küldöm,ő pedig megjegyzést tesz arra is,ha leugrok egy fél órára a barátnőmhöz. Ha veszekszünk,egyszer sem jött oda,hogy rendezze,sosem enged. De ezek csak kisebb példák.Mit lehet tenni egy ilyennel? Mert már nem csak rólam van szó,hanem a gyerekről is...vele szemben is önző.
Köszönöm a segítő válaszokat!
Mond el neki,hogy sz*rul esik,hogy ennyit költ magára,miközbe a gyereknek ki lóg a s*gge a szakadt nadrágból és neked is.És ez nem lenne a részeről önzőség,hanem a puszta igazság.
Hidd el a reakciójából tudni fogod,hogy valójában milyen is.Ha képes akkor vállalja a tetteit,és észbe fog kapni,ha nem akkor egy nagy szívás lesz :S Akkor kénytelen leszel kidolgozni a beled egy életen át,h a kislánynak megadj mindent...
Nem akartalak megbántani a szavaimmal,nekem sem férjem sem gyermekem nincs,de hirtelen ennyi jutott eszembe...
24n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!