Hogy mondjam el neki és mit fog gondolni?
Szerintem ha újra rákérdez, mondd neki azt, h ez egy fájdalmas téma.
Innen már vszínű tudni fogja, ha tovább kérdezősködik, akkor mondd neki azt, h majd egyszer négyszemközt.
szia! pontosan ilyen helyzetben vagyok, mint te. én is 11 éves voltam. szerintem az a baj, hogy nem beszéltél róla szinte senkinek.. én is utálok új közegben lenni, mikor ez szóba kerül. mert miután megtudják az emberek, fogalmuk sincs, hogy hogyan reagáljanak. amitől persze én érzem magam rosszul.
de nézd, ebben a helyzetben ne te érezd magad rosszul. nem hinném, hogy a barátnőd ezért megharagudna rád, vagy rosszallaná , amiért eddig nem mondtad el neki. hisz másnak se mondtad... ezt viszont tedd hozzá, mármint azt, hogy szinte ő az első, akinek ezt elmondtad. hidd el, ha valamennyire is értelmes lány, nemhogy rossz szemmel néz majd rád amiért csak most mondtad, hanem hálás lesz, hogy kitüntetted a bizalmaddal..
de szerintem élőben mondd majd el neki. mert máskor is lesz ilyen helyzet még az életedben, mikor beszélned kell róla.. szóval jobb, ha nem ér váratlanul.. persze nekem még most is nehéz néha, hogy ne érzékenyüljek el..
Mond el neki,mindegy mikor és hogyan! Hidd el,ha elmondod neki, tudni fogja, hogy bízol benne és a barátnődnek tartod. Nem fog ő ezzel visszaélni ne aggódj!
Jobb ha túl leszel rajta. Ha elmondod, akkor nem fogja szerintem felhozni a témát,és megnyugodhatsz.
Ja és még valami. Ezzel őt egyáltalán nem csaptad be,és nem is hazudtál neki. Ne érezd magad emiatt szégyenben!
Ha az én barátnőm lennél,én nagyon örülnék, hogy egy ilyen dolgot meg akarsz velem osztani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!