Ez szokásos férfi ügyetlenkedés?
"Ez szokásos férfi ügyetlenkedés?"
Ezt a kérdés merőben provokatív és sértő!
"A férjem nem tud tankolni. "
Van ez így! én meg nem tudok fára mászni.
"Hiába tanítom egyszerűen nem tud, és mondja is hogy nem akar tankolni ne is erőltessem mert nem tud. "
azt hiszem ez nem akkora probléma
"A ti férjetek is ilyen béna?"
nem, mivel nincs férjem
Azért még miért béna? Te az égvilágon mindenhez értesz kedves Kérdező?
Valóban nem egy nagy etwas a tankolás, de ha szereted a férjedet, akkor ne bénázd le az interneten, hanem légy vele megértő és türelmes. Gondolom neked is vannak gumilgyeid, amiket meg ő tolerál.
Nem gondolom problémának.
http://www.youtube.com/watch?v=Ocre1RhAQQ8
"Tudom szeretet nélkül minden ház üres, Minden városka lakatlan. MINDEN ZSENI ÜGYETLEN, Félős nyuszi csak a kalapban ..."... ;-)
Mi a férjed végzettsége, foglalkozása?
szerintem 70es IQ felett elég egyszer megmutatni hogyan kell tankolni, és másodjára menni fog.
én nőnemű vagyok, amikor az emberem vett kocsit, az első az volt, h megkértem mutassa meg a műveletet. azóta szinte csak én végzem el ezt a nagyon megerőltető feladatot. :)
vagy csak szívat a férjed, vagy vannak más gondok is...
Szerintem ez inkább valami gondolati gát. Talán az apja gyerekkorában bevonta volna a barkácsolásba, de mikor elrontott valamit, akkor lehordta.
Az ember szinte bármit meg tud tanulni, inkább ilyen tudattalan minták szoktak a tehetetlenségek mögött megbújni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!