Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok arról hogy ha...

Mit gondoltok arról hogy ha egy házaspár évek óta külön szobában alszik?

Figyelt kérdés
2011. okt. 21. 21:09
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
19%
Hát nem is tudnám megmondani anyum és apum mikor aludt utoljára egy ágyban. És hát ez látszik a házasságuk minőségén is. Én már elváltam volna.
2011. okt. 22. 16:59
 32/33 anonim ***** válasza:
100%

"Anyámék példájából kiindulva nincs az az a horkolás,amit ne lehetne elviselni"

Indulj ki más példából, bizony van az a horkolás.

"Ha mindketten tisztességgel dolgoztok és egyszerre fekszetek le,akkor egyszerre alszotok el"

Ha robotok lennénk, akkor esetleg. De az emberek között van olyan, aki könnyen elalszik, és van olyan, aki nehezen.

"Egy exemis úgy horkolt mint állat,én beszélni,gügyögni szoktam vagy hangosan sírni,ordítani,rúgni álmomban,és még senki nem panaszkodott rám."

Hja, sok kis rövid kapcsolatban a kapcsolat ideje alatt még elviseli az ember panaszkodás nélkül. De talán nem véletlen, hogy nem egy hosszútávú kapcsolatról (20-25-30 év) írsz.

"Nálam kizárt,hogy külön szobában aludjak a páromtól.Én ezt gondolom a kérdésről!

Aki nagyon horkolt eddig azt kicsit megcsapkodtam,vagy odébb löktem,hogy felébredjen :D"

Én meg azt gondolom, hogy inkább külön szobában alszunk, minthogy a páromat váltogassam.

2011. okt. 23. 14:19
 33/33 anonim ***** válasza:
100%

Anyáék 28 éves házasok, és régóta külön alszanak.

Apa tényleg úgy horkol, mint egy traktor, anya pedig egyszerűen nem tudja kipihenni magát. Nem csak amiatt, hogy apa horkol, hanem abban a szobában egyáltalán. Amikor összeköltöztek együtt aludtak, meg akkor is mikor a nővérem kicsi volt, de amikor megszülettem, olyan 12 éves koromig anyával aludtam. Ezután megint együtt aludtak, de mostmár sokszor alszik anya a másik szobában, mert a hátával volt valami, és abban a szobában és az ágyon nem tudja magát kipihenni. Ennek ellenére nagyon szeretik egymást és a házasságukkal semmi probléma

2016. júl. 17. 21:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!