Mit gondoltok arról hogy ha egy házaspár évek óta külön szobában alszik?
Az én szüleim, amióta csak az eszemet tudom külön aludtak. Én anyával aludtam, apa külön szobában. Kiskoromban pedig minden ok volt még köztük. 10 éves voltam mikor elváltak. Sose kérdeztem miért nem aludtak együtt. De apukám tényleg nagyon horkol. Bár a mostani feleségével már együtt alszanak.
Viszont ott van unokatesóm. Ők imádják egymást a férjével, minden rendben köztük. Unokatesóm a kislányával alszik, férje pedig a fiukkal. A gyerekek még kicsik. Szóval én nem gondolok elsőre nagyon semmit, mert sok oka lehet. 20L
Én írtam többek között, hogy külön alszunk a horkolás és egyebek miatt. Nem jelent semmilyen gondot, hiszen alvás közben úgyis öntudatlanok vagyunk, nem érzékeljük a külvilágot. Így gyakorlatilag mindegy, hogy mással vagy egyedül.
Szerintem külön kell választani a szorosan vett alvást és a "körítést", az alvás előtti-utáni rituálékat.
Én pl máshol is úgy alszom, hogy nem vagyok a környezetem tudatában, ébredéskor pedig egy ideig nem tudom, hogy hol vagyok.
Számomra nagyon kiábrándító az ilyesmi.
De nem csak fiatal korban.
Volt egy idősebb pár, akikkel a szüleim jóban voltak, ők egy szobában aludtak, de külön, ahogy a legjobb barátom szülei is.
Rossz érzés ilyet látni és elhatároztam, hogy velem ez nem fog megtörténni.
Ha mégis felmerülne valakivel a külön alvás, abból inkább külön élést is csinálnék, nem bírnám.
Sosem értettem az ilyesmit.
L/24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!