A feleségem kidobta az anyámat az autóból! . Most nagyon dühös vagyok rá! Mit tegyek?
Már meg ne haragudj kedves kérdező, de a jó édes anyád mit képzel magáról, hogy /ha burkoltan is, de/ leribancozza a nejed?
És még volt pofája megjátszani magát és sírva hívni téged, hogy mit tett a te "gonosz" nejed? Komolyan beszélgess el vele, mert szerintem az áll a háttérben, hogy féltékeny a feleségedre. Én azt is megkockáztatnám /főleg a baba érdekében/, hogy jó ideig nem találkoznék édesanyámmal, hátha észhez tér az a vén szipirtyó...
Ez egy nagyon durva vád! Bizonyíték nélkül ilyesmivel vádaskodni bődületes nagy ostobaság. Itt csak az lehet a megoldás, hogy anyukád bocsánatot kér. De mivelhogy még téged bujtatott a feleséged ellen, elég valószínűtlen, hogy magától eljusson erre a szintre a kis agyával.
Ha esetleg nemcsak a kisujjából szopta ezt a dolgot anyukád, hanem vannak olyan dolgok, amik csak közvetve is alátámasztják ezt a vádat valamennyire, akkor majd csináltass a születés után DNS vizsgálatot, amit fizettess is ki anyukáddal, ha te vagy az apa. Amennyiben viszont te is ostobaságnak és megalapozatlan vádnak gondolod ezt, úgy igyekezz lezárni ezt az ügyet.
Fú ez kemény! Tök jogos volt a nejedtől amit csinált.
És sajnálom, hogy anyád ilyen, hogy csak a kakát tudja forgatni meg a nyelvét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!