Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A feleségem kidobta az anyámat...

A feleségem kidobta az anyámat az autóból! . Most nagyon dühös vagyok rá! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Édesanyám azt mondta délután sírva hogy elmentek vásárolni.. És ideges lett rá förmedt és megállt az autóval és kitette!!Nekem kellett érte menjek, még nem ért haza a feleségem.. Ti mit tennétek? Köszönöm a válaszokat! 30F
2011. okt. 21. 19:02
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
77%
Én is ki tenném az anyósom bármikor bárhol. A kicsi fia szemébe én vagyok a legjobb de mikor a fiacskája hátat fordít kapom az ívet rendesen. Szerintem higgadtan hallgasd végig a feleséged és csak utána dönts kinek van igaza. Mert az anyósok sem szentek.
2011. okt. 21. 19:12
 12/57 reptoid ***** válasza:
86%
Örüljön a mami, hogy nem menetközben lett repítve :D
2011. okt. 21. 19:13
 13/57 anonim ***** válasza:
95%

Nekem is mondtak már olyat autózás közben, hogy azonnal félreálltam, és kitettem az utasomat...

Ép eszű ember nem tesz ilyet ok nélkül, szóval kérdezz utána, hogyan is volt a történet.

2011. okt. 21. 19:14
 14/57 anonim ***** válasza:
91%

lehet hogy anyád elég idegesítő, fárasztó fajta és a feleséged nem bírta tovább. én is utálom ha vezetek és valaki egyfolytában mondja megállás nélkül a baromságait és még veszekszik is közben. engem is pillanatok alatt totál fel tud húzni 1-2 ember, általában családtagok.

de elég valószínű h mindkettő egyformán idegesítő, fárasztó természetű és ezen vesztek össze mert az ilyen egyforma emberek nem nagyon férnek meg egymás mellett.

2011. okt. 21. 19:16
 15/57 anonim ***** válasza:
96%

Én mindenképpen meghallgatnám mindkét félt, pontosan hogy jutott odáig a helyzet.

Milyen a nejed és anyád kapcsolata?

2011. okt. 21. 19:16
 16/57 anonim ***** válasza:
94%
Én akkor tettem ki az anyósomat, amikor csak úgy felszólított, hogy azoonal mondjam meg a szeretöm nevét - pedig soha nem csaltam meg a férjemet, nem is szándékozom, a szeretö csak az ö fantáziájában létezett.
2011. okt. 21. 19:22
 17/57 anonim ***** válasza:
83%

hát én a saját anyósomat menet közben raknám ki legszívesebben, városon kívül 160-as sebességnél.

de az a fránya btk....de kár hogy megírták

2011. okt. 21. 19:22
 18/57 anonim ***** válasza:
96%

Valamennyire csak ismered mindkettőt, hogy elképzelésed legyen, hogyan is történhetett. Mindenesetre spekulálgatni nem kell, meg kell hallgatni mindkét felet. Aztán mint minden más ez is elfog múlni, máskor ne vigye a feleség anyukádat sehova, nehogy ez legyen megint.

Hazaért már ? Mit mondott ?

2011. okt. 21. 19:23
 19/57 anonim ***** válasza:
96%
Hallgat a kérdező. Talán hazaért a feleség...
2011. okt. 21. 19:25
 20/57 anonim ***** válasza:
61%

Én örülnék a helyedben hogy ilyen talpra eset, életre való feleségem van.Anyámat meg haza vittem volna, útközben megvigasztaltam volna és meghívtam volna vmire és elifeletette.Szerintem túl reagálod az egészet.Tuti röhögtem volna a feleségemmel egyet, hogy mekkora már ez a szitu.:D:D

Amúgy kérdezd meg mind kettőjüket hogy miért történt gonodlom anyád mindenbe bele kötött és a feleséged helyesen nem volt hajladnó ezt tovább türni, ezért dobta ki.Ki vagyok.XD:D

2011. okt. 21. 19:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!