Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A feleségem kidobta az anyámat...

A feleségem kidobta az anyámat az autóból! . Most nagyon dühös vagyok rá! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Édesanyám azt mondta délután sírva hogy elmentek vásárolni.. És ideges lett rá förmedt és megállt az autóval és kitette!!Nekem kellett érte menjek, még nem ért haza a feleségem.. Ti mit tennétek? Köszönöm a válaszokat! 30F
2011. okt. 21. 19:02
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
88%
Kíváncsi vagyok a történetre ;)
2011. okt. 21. 19:29
 22/57 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem a feleségednek volt igaza, én sem tűrném, hogy autózás közben adja nekem az ívet valaki! És nemcsak az anyósomtól, hanem senkitől nem tűrném ezt. A vezetés veszélyes üzem, hát még ha felbasznak! Látszik, hogy anyádnak sose volt jogsija.

25 N

2011. okt. 21. 19:29
 23/57 anonim ***** válasza:
19%
Mennyire undorítóak az emberek hogy nem tudnak semmit az esetről és egyből az anyóst szidalmazzák. Szánalmas és emberietlen.
2011. okt. 21. 19:31
 24/57 anonim ***** válasza:
90%
Útolsó szerinted normális embert csak úgy kidobnak a kocsiból
2011. okt. 21. 19:34
 25/57 anonim ***** válasza:
68%

"Mennyire undorítóak az emberek hogy nem tudnak semmit az esetről és egyből az anyóst szidalmazzák. Szánalmas és emberietlen."

Érdekes, engem még sosem vágtak ki autóból városon kívül...

Biztos bennem a hiba!

2011. okt. 21. 19:35
 26/57 anonim ***** válasza:
91%
majd írd már le aztán hogy miért tette ki.
2011. okt. 21. 19:37
 27/57 anonim ***** válasza:
75%

Ilyet ok nélkül senki nem tesz! Szépen hűtsd le magad, mielőtt olyasmit teszel, amit később nagyon megbánnál. Ahogy már nagyon sokan leírták tisztázd az esetet mindkét féllel, többször is. Anyukáddal már beszéltél, tuti nem mondott el mindent, vagy ha igen, akkor tuti másképp mondta el, mint ahogy a feleséged mondaná. Hllgasd meg az asszonyt, utána vedd elő újra anyucit az új verzió ismeretében, aztán megint az asszony és ígytovább. Rövidesen teljesen tisztában leszel a történtekkel.

Ha az a helyzet, hogy nem bírják egymást, akkor egyszerű a megoldás, ne menjenek együtt sehova! Azt viszont ne hagyd, hogy bármelyik miatt meg kelljen válnod a másiktól. Ez az ő ügyük elsősorban!

Lehetséges, hogy anyukád nem is volt olyan túl idegesítő, csak az asszonykád túl feszült volt valami miatt és ezt is rosszul tűrte már. Lehet, hogy anyus nagyon idegesítő, kötekvő volt, és örülhet, hogy ennyivel megúszta.

Akárhogy is, tettlegességig nem fajultak a dolgok, szóval csak higgadtság! ;-|

2011. okt. 21. 19:37
 28/57 anonim ***** válasza:
80%

Ez mekkora történet! Én is menet közben vágnám ki, még indok sem nagyon kéne hozzá. :)))

most már kiváncsi vagyok, hogy mi volt...

2011. okt. 21. 19:47
 29/57 anonim ***** válasza:
92%
Én is csak azt mondom amit a többiek. Beszélj a kedveseddel! Biztos oka volt rá, ha kicsit erős is volt a dolog.
2011. okt. 21. 19:53
 30/57 anonim ***** válasza:
91%
Kiváncsi vagyok, mi okból. Mert ilyet az ember ok nélkül nem tesz.
2011. okt. 21. 19:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!