Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Annyira bosszant! Más exe is...

Annyira bosszant! Más exe is ilyen?

Figyelt kérdés
Már hónapok óta tűröm..rendszerint soha nem időbe viszi el a kicsit láthatásra,mindig 1-2 órára rá jön,mint ahogy megegyeztünk.Megkértem ma jöjjön érte időbe,mert mennék fodrászhoz..erre ideszólnak 3 után,még nem is ő,hogy csak este 7 után jön,mert nincs aki kocsit vezessen!!!/más településen élünk/ez engem nem érint,hogy oldja meg..csak érjen időbe ide!!évente 2x megyek fodrászhoz és most vihetem magammal az 5 évesem..nagyon jó lesz!!!
2011. okt. 21. 16:42
 1/10 anonim ***** válasza:
16%
bezséld meg vele hogy vagy befejezi, vagy nem látja a gyereket soha többet.Ilyen egyszerü.
2011. okt. 21. 16:44
 2/10 A kérdező kommentje:
nem tehetem meg..bírósági végzés van a láthatásról!azt viszont nem tudom,lehet-e panaszt tenni valahol,hogy nem akkor jön érte amikor kellene...Úgyis az lenne a kifogás,hogy azért van így,mert nem tudja megoldani a kocsit...
2011. okt. 21. 16:47
 3/10 anonim ***** válasza:
27%
Jo, minden rendben. Most eppen nem tudsz belekotni, mert jelezte, hogy kesni fog. Ha maskor kesik, en biztos nem varnek ra, csak 15 percet, utana elmennek a gyerekkel, johetne az ex.
2011. okt. 21. 16:50
 4/10 anonim ***** válasza:
37%

Hidd el, eljön az idő amikor meg már egyáltalán nem fog menni a kicsiért.

Nálunk is így volt, mint nálatok. Eleinte jött, de sosem időben. Aztán egyre jobban elmaradozott.

Már 7 éve elváltunk és kb. 4 éve egyáltalán nem találkozik a gyerekkel. Megkockáztatom az sem érdekli hogy a világon van. Egy igazi BAROM! Gyerektartásról meg ne is álmodjak, mert felmondott a munkahelyén hogy feketén dolgozzon... tudod nagy hatással vannak ezekre a görényekre az új nőcskék...

2011. okt. 21. 16:52
 5/10 anonim válasza:
Nem tudom, hogy lehet-e tenni valami, de én a helyedbe megkérdezném a családsegítőt vagy valami ingyenes ügyvédet ami éppen van a környéken. Nem igazságos, hogy ő azt csinál amit akar neki is vannak kötelezettségei, ha láthatása van akkor vigye, ha meg nem viszi akkor órák múlva már ne jöjjön, ha ennyire nem számíthatsz rá! Járj utána sok sikert!
2011. okt. 21. 16:55
 6/10 A kérdező kommentje:
Hova menjek a gyerekkel?ide jön hozzánk ahol lakunk!biztos hogy nem fog elmaradni a láthatás,mert viszi mindig,imádja csak ez az állandó nincs aki vezesse a kocsit!!a jelenlegi párom bezzeg mindig tud időre menni a gyerekeiért!!
2011. okt. 21. 17:02
 7/10 anonim ***** válasza:
Jesszus, 15 eve nem volt ilyen gond, hogy ki vezesse a kocsit, megis megoldottak az emberek mindent.
2011. okt. 21. 17:04
 8/10 anonim válasza:
Egyetértek, mennyen busszal.Az ő felelőssége is nem csak a tied lehetnek neked is igényeid!
2011. okt. 21. 17:07
 9/10 anonim válasza:
Különben meg este 7 után hova rángat már egy 5 éves kicsit! Mennyen a sunyiba az ilyen! Biztos nem engettem volna a gyereket.Jöhetne a láthatással!Megmondanám, hogy ne este rángassa már szegény gyereket!
2011. okt. 21. 17:10
 10/10 anonim ***** válasza:
Hát ha tényleg így szereti a gyerekét akkor gondolom csak ez a késés a gond.Ha nem vagytok jóba akkor szólj neki hogy szólsz az illetékeseknek hogy nem jelenik meg időben akkor ez és ez lesz.Csak fenyíts rá vmit a gyerekkel kapcsolatban, akkor csak felfogja.Pl soha többet nem láthatod ha időben nem jösz, vagy tele dumálom a fejét hazugságokkal...Ez szemétség lenne, de nem kell megcsinálni csak ilyennel fenyítsd és akkor változik.:D
2011. okt. 21. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!