Bosszant a férjem. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Úgy érzem néha mintha direkt piszkálna a férjem. Beleköt, h hogy áll a lepedő, egy nappal ezelötti problémát hoz fel,stb.2011. jan. 28. 22:13
1/8 anonim válasza:
Ne figyelj rá, akkor majd abbahagyja!
2/8 anonim válasza:
Engem is bosszant a férjem, főleg akkor, ha unatkozik.
4/8 anonim válasza:
Fixáld orálisan, rögtön békén hagy utána!!! :))
5/8 anonim válasza:
Enyém is szeret piszkálódni, ha nagyon unatkozik. Általában a kajával kötözködik olyankor. Vagyis nagyon válogat. Ne foglalkozz vele, vagy menj bele a játékba, és kezdj el te is kekeckedni vele.
Én szoktam neki mondani viccesen, hogy ha nem bír magával akkor menjen és rakja rendbe a garázst. Ettől mindig lehiggad. :)
6/8 anonim válasza:
hat igen! sajnos az unatkozo teremtes koronai igen farasztoak tudnak lenni!
7/8 A kérdező kommentje:
Én is mondok neki viccesebbet, amilyet ő szokott, akkor elhallgat, mert látja , hogy én is tudok 'okosabb' vicceket nála.;)
2011. jan. 28. 22:36
8/8 anonim válasza:
Váljatok el, ha nem bírod. Esetleg verd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!