Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem lehet megérteni...

Miért nem lehet megérteni azt, hogy én dolgozni AKAROK?! Nem fogadják el a döntésemet.

Figyelt kérdés

22 éves vagyok, van érettségim, nyelvvizsgám és 2 OKJ-m. 4 hónapja végeztem gyógyszertári asszisztens szakon. Minden lehetőséget megpróbáltam, hogy elhelyezkedhessek, de mégsem tudok....:(

Lenne egy lehetőség, iskolába keresnek délutánra takarítónőt, 4 órás munka lenne. De anyum meg bátyám, sőt még párom is azzal jön, hogy "Nem vagy normális.", "Ezért tanultál?", "Ezt akarod? Ezt a sz.rt?"

Miért nem lehet megérteni, hogy nem bírom elviselni, hogy nincs munkám? Anyumtól függök. Mindig ad pénzt, hogy legyen nálam, de azt a pénzt inkább félreteszem, és ha jön egy csekk, akkor befizetem ebből a pénzből.

Szeretnék egy kicsit segíteni anyumnak, nem ez álmaim munkája, de a semminél jobb...

2011. okt. 21. 14:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Tiszteletreméltó a gondolkodásod. Én a diplomámmal, nyelvvizsgámmal fél évig nem találtam semmit..értek a kudarcok, csalódások, a haszontalanság érzése nőtt, és frusztrált, hogy folyton mindenki azt kérdezte, hogy még mindig nincs semmi? Aztán fél év után találtam egy munkát de azt is csak alkalmi jelleggel. Elvállaltam. Akkor is, ha a pénz amit érte kaptam, csak a telefonszámlámat és a kajámat fedezte. De önbizalmat adott, tapasztalatot, és már nem láttam kilátástalannak a helyzetet, hittem abban, hogy el tudok helyezkedni, bár tényleg minimális pénzt kaptam ott, mégis éreztem, hogy hasznos vagyok, aktív vagyok, és "van pénzem". Ezután pár hónap múlva sikerült is találnom egy rendes állást, ami szakmába vág, fantasztikusan érzem magam, helyben is van, minden szempontból szuper.

Én csak arra biztatnálak, hogy vállald el. Esetleg ha nem tetszik, vagy nem tudod mégsem csinálni ott hagyod, akkor is, ha nincs más. De legalább megpróbáltad.

2011. okt. 21. 15:19
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
A tisztességes, becsületes munka SOHA NEM SZÉGYEN!
2011. okt. 21. 18:29
 13/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Nem idióta anyum (sajnos apum nem él már 5 éve), csak, ahogy az egyik válaszoló is írta, fél, hogy leragadok itt. Pedig nem, csak szeretném kifizetni legalább a bérletemet, telefonszámlámat, és ne anyumtól kelljen kérnem. Tényleg bármikor ad, de nagyon rossz, hogy nekem kellene őt segíteni, és nem tudok.

Amúgy nem félek, nem tartanak terrorban, csak ezt hallgattam egy jó ideig, hogy nem vagyok normális...

Amúgy felhívtam, és közölték, hogy túlképzett vagyok...:(

2011. okt. 21. 19:11
 14/14 anonim ***** válasza:
71%

"Tulkepzett" vagy?

Mikor munkara jelentkezel, olyanra amire nincs szukseg a Te kepzettsegedre, egyszeruen nem irod be, hogy hany okleveled van, stb. Max. csak addig sorolod iskolaidat, mig kell adott munkakorhoz. 4 ora takaritas meg senkit nem olt meg, foleg hogy atmeneti lenne az allas. Hat ezt Te szurtad el.

2011. okt. 22. 05:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!