Hogy reagálnál ha tv-nézés közben a párod odajön és kihúzza a dugót?
Komolyan megőrülök.Egy ideje ezt játsza,figyelmeztettem hogy ne csinálja,de akkor is ez megy.
Nézem a tv-ét,a lányom szól és ha elsőre nem figyelek oda odajön és kihúzza,vagy egyszerüen elzárja a készüléket.
Próbáltam bemenni a másik szobába de a gyerek jön utánnam.Igy én nézem a tv-ét ők kockáznak mellettem az ágyon,ilyenkor néha szól valamit a gyerek de nem mindig hallom,na ekkor jön a hiszti és elcsapja a tv-ét.
2 év alatt 1szer hagytam őket egyedül 2órára,mindig velük vagyok szóval ez nem hiszem hogy probléma.
Mégis hogyan gondolja a férjed? Te meg kapcsold ki a computert,amikor nem a kislànyoddal jàtszik.
Gondoltam erre,és majdnem meg is tettem mikor már 5-re kérdeztem meg mit szeretne vacsizni,de semmi válasz.
Azért nem tettem meg mert akkor ugyanolyan gyerekesen viselkednék mint ő,inkább le szeretném szoktatni erről.
Szerintem nem jó stratégia az "inkább nem vitázom, mert ott a gyerek" típusú strucpolitika. A vita nem egyenlő az őrült veszekedéssel, és a gyereknek sem kell burokban felnőnie, mert az élet alapvetően nem rózsaszín. Nem azt mondom, hogy ordibálni kell a gyerek előtt - nyilván nem, de két intelligens ember meg tudja beszélni a dolgai anélkül is.
Az pedig téged fog szétrobbantani, ha nem beszéled meg a férjeddel.
Sőt többet mondok: a gyerek is megérzi, hogy feszült vagy valamiért. Jobb ezt megbeszélni, megkérni, hogy azt az egy órát naponta legyen kedves neked ajándékozni. Sok sikert!
- vagy te nem érted meg a férjed álláspontját, és ő nehezen éli meg, hogy mi az, hogy te lazítassz
- vagy a férjeddel kéne megértetni a dolgokat, sajnos a férfiak sok összefüggést nem látnak maguk
- vagy nincs türelme a gyerekhez, és így próbálja visszadobni neked játék közben.
Már nem azért ,,de neked is jogod van a szórakozáshoz,még akkor is ha van egy 2 éves gyermeked.
Ha nehogy már a férjem ki húzza a TV dugót,mert ő nem tud a helyzet ura lenni.
A gyermek is egy kisit eltudja magát foglalni ,ha akarja.
Nekem is van 2 gyerek is és még ilyen nem fordult elő,hogy
nem nézhettem TV-t
Ha mást nem hát vasalás közbe :) De az nekem jár és mindenkinek!!!
Mi ez a hülyeség, hogy "nem süllyedek le a szintjére"?
Ez nem lesüllyedés, hanem pedagógiai célzatú tevékenység.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!