Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan mondjuk egy a kislányun...

Hogyan mondjuk egy a kislányunknak, hogy kistestvére lesz?

Figyelt kérdés

A párommal imádjuk,Ő a mindenünk és ez látszik is rajta...

Sokak szerint el van kényeztetve,de szerintünk ez nem annyira igaz.

Még nem jár oviba,majd 4-5 éves kora körül szeretném beadni,mert addig itthon leszek vele.Mindennap megyünk közösségbe,a barátnőit/barátait szereti,de amikor kérdezem tőle,hogy mit szólna egy testvérhez,akkor azt mondja,hogy nem szeretne testvért.

Eléggé akaratos,általában az van itthon,amit Ő szeretne,mindent megadunk neki,ezért nem tudom,hogy reagálna erre.

Tegnap is annyira kiborult este amiatt,mert mondtam neki,hogy megyünk fürdeni és emiatt nem nézhette tovább a mesét,hogy alig bírtam megnyugtatni és éjszaka is többször át kellett mennie a páromnak hozzá,mert nem volt hajlandó aludni.

Nem tudom,hogyha egy ilyen apróság ennyire megrázza,akkor mi lesz akkor,hogyha megtudja,hogy kistestvére lesz.

2011. okt. 19. 16:09
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
10:20 - kíváncsian várjuk az általad javasolt érdemi megoldást.
2011. okt. 21. 08:45
 42/43 anonim ***** válasza:
100%
Hát persze, hogy csak akkor hisztizik, ha ott vagy. Pontosan tudja, hogy téged sarokba lehet szorítani a sírással. Mások nem reagálnak rá ilyen hiperérzékenyen (megszakad a szívük... dehogy szakad, elintézik a hisztit egy legyintéssel, hogy majd abbahagyja... így nem is érdemes csapatnia a műsort). Neked se kell, hogy megszakadjon a szíved, csak mert nem nézheti meg az n+1. hülye mesét a tévében és ezért bőg egy sort.
2011. okt. 21. 14:17
 43/43 anonim ***** válasza:
100%
A véleményem továbbra is változatlan. Még mindig úgy gondolom, hogy valamit elrontottatok amit MÉG helyre lehet hozni. De ha már 8-10 éves korában kaptok észbe már késő lesz. A földtől 10 méterre lesz csakis ezért. Nem hiszem el, hogy ti ezt nem látjátok. Ahogy az egyik válaszoló írta, a mindent megadunk és az elkényeztetjük között különbség van.
2011. okt. 21. 18:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!